Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Pentru serile in care ai manca ceva usor, mai ales intr-o toamna care pare uneori ca a venit prea repede, supa crema de legume este aliatul de baza al oricarei gospodine. Se prepara usor, din putine ingrediente, intr-un timp scurt, iar rezultatul este delicios si te incalzeste. Unde mai pui ca are si o culoare atat de frumoasa incat te imbie sa o mananci cat mai repede!
Metoda de preparare
Curata si spala bine toate legumele. Taie ceapa in jumatate si apoi in bucati mari. Taie morcovii, cartofii, dovlecelul, telina in bucati mari. Taie dovlecelul rondele groase si ardeiul in bucati mari. Piseaza cateii de usturoi si pune-i deoparte, fiindca sunt singurele ingrediente pe care nu le vei fierbe.
Intr-o oala mare cu apa cu sare, pune toate legumele taiate si lasa-le sa fiarba bine (circa 25 – 30 minute) la foc mediu. 
Dupa ce legumele se racoresc putin, pune-le impreuna in blender si paseaza-le bine. Adauga in blender si usturoiul pisat si paseaza-l impreuna cu supa, adaugand treptat din apa in care au fiert, pana ce obtii consistenta dorita.
Serveste-o cu crutoane cu usturoi, ulei de masline si oregano.
Pofta buna!