Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 180C si pregateste o tava de copt (20x30cm).
Topeste untul pentru 1 minut la microunde. Amesteca in el zaharul brun si lasa totul sa se racoreasca.
Bate ouale si extractul de vanilie si adauga-le peste unt si zahar.
Incorporeaza in acest amestec faina, praful de copt, sarea si scortisoara.
Adauga merisoarele si ciocolata tocata si toarna aluatul in tava. Coace timp de 18-20 minute pana cand trece de testul scobitorii.. Lasa sa se raceasca.

Pentru decor ai nevoie de:

  • 220g crema de branza
  • 130g zahar pudra cernut
  • 170g ciocolata alba topita
  • 50g merioasoare uscate tocate

Bate crema de branza cu zaharul pudra si adauga treptat jumatate din ciocolata topita.
Intinde acest amestec peste prajitura. Picura si restul de ciocolata topita si presara merisoare tocate.

Sursa reteta si foto: www.recipegirl.com