Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul al 200C.

Soteaza ceapa in uleiul incins, timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Adauga usturoiul si mai gateste 2 minute. Scoate-le intr-un bol si prajeste in aceeasi tigaie carnea de la carnati pana cand se rumeneste.

Indeparteaza grasimea in exces si pune inapoi in tigaie ceapa si usturoiul sotate.

Adauga rosiile scurse din conserva tocate, paprika si sare. Gateste timp de 2 minute.

Unge cu putin ulei 8 vase din ceramica pentru copt. Imparte amestecul de carne si rosiii intre ele si sparge in fiecare din vase cate un ou.

Coace timp de 12-15 minute, pana gand albusurile sunt inchegate, dar galbenusul este inca moale.
Serveste imediat decorat cu coriandru tocat, langa felii de paine prajita.

Sursa reteta si foto: www.epicurious.com

Tags: oua, mic dejun