A ridicat cea mai mare greutate pentru cele 105 kg ale sale +165 kg, iar in 2011 a primit titlul de "cel mai puternic barbat din Germania". In 2012, si-a continuat succesul castigand pentru a 4-a oara conscutiv locul 1 la ridicari de greutati.

Titlurile continua sa curga, iar Patrik este de neoprit. Chiar daca nimeni nu s-ar fi asteptat la asta de la un culturist, el este vegetarian de mai multi ani, iar din 2012 a renuntat de tot la mancarea gatita si a devenit vegan. Desi cei mai multi sportivi aleg sa manance cat mai multe proteine din carne, Patrik sustine ca meritul succesului sau il are vegetarianismul si alimentatia sa bazata de plante.

El a explicat de unde isi ia proteinele: "Sursele mele principale sunt laptele de soia, pudra de proteine din soia, tofu, nucile si fasolele. Ca sa am energie pentru antrenamente, consum carbohidrati din orez, cartofi, ovaz si multe fructe si legume. Imi fac shake-uri si smoothy-uri ca sa consum calorii lichide, pentru ca e greu pentru mine sa consum multe calorii solide fara sa ma ingras", a explicat el pe blogul personal.

Tags: vegetarian