Ajuns la cea de-a patra editie, festivalul de dulciuri alese “Sweet Fest” propune acum iubitorilor de deserturi artizanale si specialitati gourmet o editie deosebita de Valentine’s Day, dedicata indragostitilor. Astfel, Sweet Fest va ofera o paleta seducatoare de produse, de la praline belgiene si autohtone, cupcakes, ciocolata cu condimente, specialitati interntionle si clatite frantuzesti preparate pe loc, pana la cozonaci traditionali, miere naturala, ceaiuri si zeci de sortimente de cafea prajita si macinata pe loc. 

Gurmanzii si pasionatii retetelor de deserturi home-made sau made-to order vor descoperi la Sweet Fest un autentic spectacol culinar: bunatati traditionale proaspete, clatite frantuzesti pregatite pe loc de maître crepier cu umpluturi la alegere, precum si  ateliere de preparare a ciocolatei la care veti putea lua parte, preparand cu ajutorul specialistilor, ciocolata cu scortisoara, piper, portocale si multe altele. Pentru intregirea spectacolului de arome si culori, decorul tematic, muzica si atelierul de pictura pe fata creeaza o atmosfera de sarbatoare, facand din Sweet Fest un cadou urban pentru indragostiti. 

Cel mai dulce eveniment de Valentine’s Day se va desfasura pe perioada a trei zile, in intervalul 8-10 februarie, in Centrul Vechi al capitalei la Hanul Manul.

Vizitatorii sunt asteptati zilnic, intre orele 10:00-19:00, la Hanul Manuc , str. Franceza nr. 62-64. Accesul la eveniment este gratuit. Detalii, expozanti si concursuri cu premii dulci pe www.facebook.com/SweetFest .