A fost pe stadion la cele mai importante meciuri si concerte si a fotografiat sportivi si artisti de renume mondial. Tot pasiunea pentru fotografie si muzica a adus-o si vineri seara in clubul Colectiv. In acest moment, Teodora Maftei este internata la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

"Work and play." Asta zicea Teo de fiecare data cand terminam treaba pentru Foodstory si ne intorceam in redactie. Ramanea cate o marturie si pe contul ei de Instagram, unde posta, mereu, un “rezumat” al interviului din ziua respectiva.

Unul din restaurantele pe care le-a fotografiat alaturi de Alina, editor Foodstory, i-au ramas in suflet. I-a placut la nebunie in The London Street Atelier, iar celor de la The London Street Atelier le-a placut de ea. Imi povestea adesea ca merge in weekenduri la ei si sta la povesti cu Rachel, proprietara restaurantului. La ei, Teodora se pregatea de lansarea unei noi expozitii de fotografie, luni, 2 noiembrie, care avea ca tema Londra - LONDON UNEDITED - "a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei".

Expozitia va avea loc in continuare, incepand cu ora 19. Veti putea cumpara pozele pe care Teo le-a pregatit pentru expozitie si toti banii vor fi donati familiei ei pentru tratamentele ce vor urma.

Mai jos, cateva dintre pozele surpinse de ea pe care, de-a lungul timpului, le-ati vazut in articolele de pe Foodstory, cu semnatura “Teodora Maftei Photojournalist”. Curaj, Teo! Sa te faci bine cat mai repede!

 

The end. #macarons #sweets #shooting

A photo posted by Teodora Maftei (@artistto) on

 

Coffee & poetry. Work & play #coffee #poetry #chill

A photo posted by Teodora Maftei (@artistto) on

 

work & play. Seafood paella cooking shooting mood. #seafood #paella #entrearomas

A photo posted by Teodora Maftei (@artistto) on

 

 

Pentru toti cei care vor sa sustina victimele incendiului devastator de la Colectiv, Pro Tv si Crucea Rosie au lansat duminica seara o campanie de strangere de fonduri. 

Conturile in care puteti dona:
Donatiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agentia Piata Romana:

  • RO36BRDE410SV29647144100 LEI DESCHIS LA BRD
  • RO22BRDE410SV18508914100 EUR DESCHIS LA BRD
  • RO37BRDE410SV81385954100 USD DESCHIS LA BRD
  • PENTRU DONATII DIN AFARA ROMANIEI COD SWIFT BRDEROBU

Beneficiar: Crucea Rosie Romania