Toamna aceasta telespectatorii vor urmari o emisiune de exceptie, la care adrenalina va fi ingredientul de baza. Realizate in premiera intr-un show culinar televizat, probele la care vor fi supusi participantii intrec orice asteptari, iar pentru a le face fata, cei inscrisi vor trebui sa dea dovada de abilitati culinare inalte, sa demonstreze ca au un gust rafinat si ca stapanesc foarte bine tehnicile de executie in bucatarie.  Astfel, probele solicitante vor reusi sa-i surprinda atat pe cei intrati in competitie, cat si pe cei din fata televizoarelor.

"Suntem la al cincilea sezon, iar concurentii care s-au inscris la MasterChef nu inceteaza sa ma uimeasca. Desi mi se pare, la fiecare inceput de competitie, ca sunt pregatit pentru ce va urma, descopar povesti atat de puternice in spatele oamenilor cu pasiune enorma pentru gatit, incat ma impresioneaza mereu”, declara gazda show-ului, Razvan Fodor.

Despre concurenti

S-a nascut in nordul Moldovei si provine dintr-o familie numeroasa, fiind singura fata intre trei baieti. Prima sa experienta in bucatarie a avut-o la varsta de sapte ani, cand ramasa singura acasa cu fratele ei, a gatit fursecuri atat de tari, incat nu au mai putut fi mancate. Ea este una dintre concurentele pe care o vom vedea in urmatorul sezon MasterChef.  Astazi, la cei 27 de ani ai sai, crede ca meseria de bucatar este cea mai frumoasa din lume si spera sa aduca multe zambete celor carora le va gati. Si-a pus increderea ca MasterChef este experienta care ii va schimba viata.

Printre pretendentii la titlul MasterChef se afla si un fost jucator de fotbal care a practicat acest sport timp de un deceniu si jumatate, de la varsta de sapte ani. Acum, el detine propria firma de constructii si gateste din pasiune pentru familia si prietenii sai. Este hotarat sa cucereasca asteptarile noului juriu format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean.

O alta concurenta MasterChef va atrage atentia nu doar prin pasiunea pentru gatit, cat si prin carisma sa. In perioada copilariei si a adolescentei era o mare iubitoare de carti si pasionata de pictura si desen, insa cu trecerea timpului a descoperit un nou hobby, acela de a gati. Placerea de a intra in bucatarie o asociaza mereu cu o noua experienta din care are de invatat. Desi a lucrat in Marketing si Comunicare, ea considera ca se exprima cel mai bine prin ceea ce gateste, intrucat o face de peste 20 de ani.

Acestia sunt doar o parte dintre iubitorii de bucatarie care au avut curajul sa se inscrie in cel mai puternic show culinar. La MasterChef isi gasesc locul toti cei care au in comun pasiunea pentru gastronomie, indiferent de varsta, sex, studii sau meseria practicata si care sunt cu adevarat talentati.