"Intra intr-o lume secreta, departe de telefoane, electricitate si chiar haine si experimenteaza atmosfera inceputurilor, cand totul era liber si lipsit de grijile vietii moderne", este invitatia pe care restaurantul o face pe site-ul oficial.

The Bunyadi – numit dupa termenul hindus care inseamna “natural” – va avea doua zone. Una dintre ele va fi destinata clientilor obisnuiti, iar cealalta celor ce doresc sa renunte la haine, avand la dispozitie un spatiu special pentru a-si pregati “tinuta” inainte sa se aseze la masa.

Restaurantul va servi mancare, insa nu se stie inca ce va contine meniul. Creatorii restaurantului nu se afla la primul proiect neconventional. Acestia au mai facut, in trecut, un cocktail bar tematic inspirat din serialul Breaking Bad.

“Ideea este de a experimenta adevarata libertate. Am lucrat din greu pentru a putea construi un spatiu in care clientii sa poata fi complet dezbracati. Am folosit bambus natural si o iluminare discreta, cu lumanari”
, explica Seb Lyall, fondatorul proiectului.

Acesta declara ca este cel mai provocator proiect al sau si, tocmai de aceea, este foarte entuziasmat. In acest moment, pe lista de asteptare se afla peste 23.770 de viitori clienti.