Flowers Slot by NetEnt

Rolling Roger Slot by Habanero

Enchanted Meadow Slot by Play'n GO

Venetian Rose Slot by NextGen Gaming

In Bloom Slot by IGT

Slot-uri online de primvara – Flowers de la NetEnt

Să începem cu unul evident - faimosul slot Flowers de la NetEnt. Ce anume poate provoca plăceri vizuale mai mari decât o aglomerare de flori colorate? Amestecați simbolurile florilor cu cărți sălbatice însorite, simboluri duble, rotiri gratuite și vei găsi rețeta succesului!

Mai mult decât atât, slotul Flowers NetEnt are opțiunea de a declanșa rotiri gratuite și, dacă prinzi 5 cărți sălbatice în același timp în timpul jocului dvs., veți avea un câștig imens de 5.000 de monede pe mână!

Sun este simbolul Wild în joc și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Free Spin și Double. În timpul funcției Free Spins, Wild-ul poate apărea stivuit pe role, ceea ce vă va crește șansa de câștig.

Cloud este simbolul Free Spins și poate apărea ca un simbol unic sau dublu. Dacă prindeți 4 sau mai multe simboluri Free Spin, veți activa funcția Rotiri gratuite. Veți fi premiat cu 10, 15, 20, 25 sau 30 de rotiri, în funcție de numărul simbolurilor care declanșează jocul bonus. Dacă în timpul funcției aterizați alte 4 sau mai multe simboluri Free Spin, veți primi din nou rotirile gratuite. Toate câștigurile sunt înmulțite cu un multiplicator de pariuri, care poate ajunge până la x10.

Rolling Roger de la Habanero

Habanero nu a dezamăgit niciodată publicul prin creațiile lor, iar slotul Rolling Roger de la Habanero nu face excepție. Nu numai că se îmbină cu culori strălucitoare de verde și auriu (ideale pentru această perioadă a anului!).

În plus, dacă Rolling Roger se întâmplă să se deruleze pe un wild card, numărul de simboluri va fi mărit doar o singură dată. Tot aici, dacă veți prinde toate simbolurile sălbatice posibile, veți smulge un bonus 5.000 de monede. Nu e deloc rău, nu?

Înainte de a pleca într-o aventură cu acest arici drăguț și prietenii lui, ar trebui să-ți stabilești nivelul de pariuri. Când faci clic pe „Nivel de pariuri +/-” veți seta numărul de monede pe fiecare linie pe care doriți să pariați. Făcând clic pe „Monedă +/-” puteți ajusta dimensiunea monedelor care variază de la 0,01 la 20 „Jocul automat” este utilizat pentru a seta de câte ori doriți ca bobinele să se transforme fără întrerupere pe un interval de pariuri ales. „Bet Max” setează pariul maxim pe care îl permite slotul și învârte automat tambururile, în timp ce „Play” pune în mișcare role. „Gamble” începe funcția de joc.

Simbolul sălbatic poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția împrăștierii și poate plăti de unul singur doar dacă nu sunt colectate alte simboluri. Wild poate forma combo-uri câștigătoare pe cont propriu dacă prindeți 3 sau mai multe astfel de simboluri pe o linie de câștig.

Enchanted Meadow – Pacanele de primavara

Imaginați-vă o pajiște plină de flori ispititoare și creaturi magice ... Gata? Ei bine, atunci sunteți deja la jumătatea distanței către slotul de la Enchanted Meadow! Cu excepția cazului în care este vorba de acest slot online special de Play GO, este dotat și cu o mulțime de caracteristici speciale.

În afară de posibilitatea de a reactiva până la 50 de rotiri gratuite pe acest slot, există și un joc bonus care trebuie activat. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți zâne ascunse și să vă strângeți recompensele!

Venetian Rose de la NextGen

De ce atunci când te gândești „vacanța de primăvară” mintea ta rătăcește direct spre Veneția? Poate este doar impresia noastră, dar faptul că Veneția arată excepțional în sezonul de primăvară, este motivul pentru care am ales slotul Venetian Rose de la NextGen Gaming pentru lista noastră de sloturi cu temă de primăvară.

Adăugați rotiri gratuite și un potențial win maxim de 3.000 de monede în acest mix și veți obține un slot de primăvară distractiv chiar în fața dvs.

In Bloom – Pacanele de primavara de la IGT

Ultimul, dar nu cel din urmă este slot-ul In Bloom de la IGT, care poate fi cel mai bine descris ca un amalgam de picturi impresioniste și flori de primăvară. Totuși, ceea ce vă interesează mai mult, este faptul că puteți alege propria selecție de rotiri gratuite în timpul rundei gratuite.

Acest lucru înseamnă ca imediat ce ați lovit Spins, puteți alege între Grădina cu Maci, Grădina de trandafiri, Grădina Calla Lily și Grădina cu Crini de apă și fiecare vine cu un număr propriu de rotiri gratuite. Curat, nu?

Dar înainte de a începe aventura de primăvară, nu uitați că trebuie să vă ajustați pariul. Alegeți valoarea monedei folosind butoanele plus și minus. După ce ați făcut asta, apăsați Spin pentru a începe jocul. Puteți selecta, de asemenea, Rotirea automată pentru a plasa automat un număr ales de pariuri. În joc există 40 de linii de plată și le puteți vedea apăsând butonul de plată.

Urmăriți cum funcția Simbol Burst face ca florile să înflorească și să se extindă până la cinci flori într-una, numai în momentul în care veți obține o combinație câștigătoare! Veți prospera cu 15 câștiguri potențiale pe o singură linie de plată! 

Beneficiați de bonusul Grădinii atunci când doi sau trei fluturi apar în orice poziție pe tamburul central! Alegeți stilul preferat de joc dintre cele patru opțiuni de grădină - Preferi să primești câștiguri mai mari sau pachete de spin-uri gratuite?