În prezent, cele mai cunoscute cazinouri au propriile lor magazine, zone dedicate amatorilor de pariuri sportive și, nu în cele din urmă, restaurante de lux. Potrivit recenziilor publicate de diverși clienți în presa din străinătate și pe rețelele de socializare, din topul celor mai bune restaurante amplasate în cazinourile din Las Vegas sau Macao nu pot lipsi următoarele trei: 

Robu, Caesars Palace, Las Vegas. Amplasat în cazinoul Caesars Palace din Vegas, restaurantul Nobu face parte din celebrul lanț de restaurante Nobu, denumit astfel după maestrul bucătar japonez Nobuyuki "Nobu" Matsuhisa (născut pe 10 martie 1949), apreciat în întreaga lume datorită mixului dintre bucătăria japoneză și condimente exotice din Peru. Datorită succesului fantastic de care s-au bucurat primele sucursale, Nuba este azi un nume prezent în cele mai mari orașe din lume: Dallas, New York, Honolulu, Houston, Las Vegas (Caesars Palace și Hard Rock), Los Angeles, Malibu, Miami, Sân Diego, Washington D.C., Chicago, Londra, Milano, Monte Carlo, Moscova, Budapesta, Cape Town, Doha, Dubai, Bahamas, Mexico City, Sao Paolo Jardins și altele. De menționat este faptul că restaurantul Nuba din cazinoul Caesars Palace este cel mai mare din lume, fiind construit pe o suprafață totală de aproximativ 4.000 metri pătrați.  

Wicked Spoon, Cosmopolitan, Las Vegas. Celebrele bufeturi de tip ,,All you can eat’’ (mănânci cât poți), prezente în diferite cazinouri precum Bellagio sau Rio, sunt completate de ceva timp de restaurante rafinate, la mesele cărora chiar și cei mai pretențioși își pot satisface gusturile. Amplasat în cazinoul Cosmopolitan, Wicked Spoon oferă clienților săi, pe lângă mâncăruri exotice, meniu vegan și ,,gluten free’’chiar și înghețată fresh non stop, preparată din cele mai proaspete ingrediente. Pe tripadvisor, Wicked Spoon este notat cu 4 din 5 stele (peste 6.000 de review-uri). 

Robuchon Au Dome, Grand Lisboa, Macao (China). Restaurantul face parte din lanțul ce poartă numele celui care a fost denumit în multe rânduri ,,Chef of the Century’’, francezul Joel Robuchon (7 aprilie 1945-6 august 2018). Cele mai populare locații Robuchon sunt amplasate în Bangkok, Bordeaux, Hong Kong, Las Vegas, London, Macau, Monaco, Montreal, Paris, Shanghai, Singapore, Taipei, Tokyo și New York. Sucursala din celebrul casino Grand Lisboa - amplasat în noul epicentru al gamblingului mondial Macao - este cu adevărat impresionantă, atât datorită preparatelor fabuloase, cât și priveliștii grozave de care ai parte la etajul 43 al resortului. Cele 3 stele Michelin asigură clienților o desfătare culinară unică, însă prețurile practicate nu sunt pentru toate buzunarele, o masă medie putând depăși cu ușurință 500 de dolari de persoană.