SuperMercato devine magazinul tău perfect de unde, în sfârșit îți vei putea achiziționa ingredientele originale importate din Italia cu ajutorul cărora, rețeta ta preferată va căpăta în sfârșit gustul autentic 100% italian.

Tot aici vei găsi și celebrul olio extravergine di oliva, un sortiment de ulei de măsline de calitate superioară, obținut după cele mai vechi metode italiene de preparare. Iar dacă nu știai, află că doar acest tip de ulei extravirgin poate fi folosit atât în gastronomie cât și în îngrijirea personală, în tratamente pentru păr, unghii sau piele, fiind un adevărat elixir de sănătate și tinerețe, cunoscut încă din antichitate. Uleiul de măsline extravirgin abundă în acid oleic, o grăsime mononesaturată, care poate regla nivelul de colesterol. Reduce nivelul de colesterol LDL, „rău“, în comparație cu nivelul de HDL colesterol, „bun“. Acidul oleic previne leziunile arteriale și reduce riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, tromboză și boală coronariană în general. Uleiul de măsline extravirgin este și o sursă naturală de vitamina E, un puternic antioxidant care protejează membranele celulare de procesele de îmbătrânire. Vitamina E este considerată vitamina frumuseții, iar prezența ei în uleiul de măsline extravirgin, are rolul de a împiedica formarea de radicali liberi, responsabili de accelerarea îmbătrânirii.

Conștienți de importanța sportului și al aportului benefic pe care mișcarea o are în general asupra sănătății noastre fizice, dar și mentale, noi suntem unul dintre puținele magazine în care poți găsi produse originale cu specific italian, dedicate acelora care au ales sau își doresc, să urmeze o dietă compatibilă cu un stil de viață sănătos și alert. Astfel, gama SuperMercato include și o categorie specială, destinată clienților care practică un sport sau care sunt nevoiți să respecte un regim alimentar strict: produse fără ulei de palmier sau fără gluten, produse fără adaos de zahăr sau fără sare (perfecte inclusiv pentru diabetici) și alimente bogate în fibre, care sunt foarte îndrăgite printre sportivii de performanță sau de către persoanele care doresc să slăbească mai ușor, dar care în același timp nu doresc să fie privați de gustul bun, specific italian.

Iar dacă te-am convins de calitatea și beneficiile produselor SuperMercato, poți găsi peste 30 de magazine răspândite în toată țara, în orașele mari. Pentru aceia dintre voi care nu au acces (încă) la magazinele noastre cu specific autentic italian, vă invităm pe site-ul nostru oficial prin intermediul căruia veți descoperi că stocul propriu, nu se limitează doar la universul alimentar, clienții având la dispoziție o selecție impresionantă de produse, împărțită în mari categorii, precum: produse alimentare, produse de îngrijire personală, produse și soluții de  curățenie, hrană pentru câini și pisici, produse dietetice și alte mii de articole care mută rigorile de calitate specifice pieței italiene, direct la tine în coșul virtual de cumpărături. În plus, la cumpărături în valoare de peste 200 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară.