Odată cu aderarea la Uniunea Europeană din 2007, producătorii de vinuri românești au început să facă investiții mari în tehnologie și să elimine sortimentele de slabă calitate. Aceștia au replantat podgorii cu gene mai bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Prin urmare, țara noastră este în momentul de față pe locul 6 la producția de vin, ceea ce înseamnă că te poți bucura de vinuri romanesti de cea mai bună calitate. 

De ce să alegi vinuri românești? 

Cultivarea viței de vie este o activitate foarte importantă pentru poporul nostru încă din cele mai vechi timpuri, vinul fiind un simbol al bucuriei, al sincerității și al prieteniei. În rândurile de mai jos, îți vom prezenta 3 motive importante pentru care ar trebui să alegi vinuri românești atunci când organizezi o petrecere. 

Te vei bucura de calitate la prețuri mici 

Te poți mândri cu vinurile românești, iar pe lângă savoarea lor, le poți achiziționa la prețuri mici, în comparație cu alte țări, precum Franța, Germania sau Italia. Dacă urmează să îți inviți prietenii la o petrecere și vrei să cumperi câteva sticle cu băuturi alcoolice, alege vinuri românești, deoarece satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi, iar tu nu vei fi nevoit să scoți mulți bani din buzunar. Toată lumea va fi mulțumită și se va distra, fără ca tu să faci o cheltuială mare. 

Ai de unde alege 

Pe teritoriul țării noastre există multe soiuri de viță de vie, cultivate în toate regiunile, ceea ce înseamnă că poți alege dintr-o gamă largă de vinuri românești. La magazinul online Beicevrei.ro vei găsi vinuri roșii, albe și rose de înaltă calitate, care provin de la cele mai bune crame din România. Printre acestea se număra Segarcea, Liliac, Cotnari, Recaș, Jidvei, Carastelec, Domeniile Sâmburești etc.  

Sunt obținute din struguri sănătoși 

Un vin de calitate se poate obține doar din struguri sănătoși, motiv pentru care aplicarea tratamentelor este absolut necesară. În cazul plantațiilor de viță de vie, se aplică tratamente cu fungicide, insecticide și erbicide. Poți achiziționa cu încredere vinuri românești, deoarece se respectă toate metodele de protecție a culturilor de viță de vie. 

Iată care sunt principalele soiuri de viță de vie cultivate în România: 

Pentru vinuri albe 

 1. Fetească Albă 

 2. Fetească Regală 

 3. Tămâioasă Românească 

 4. Galbenă de Odobești 

 5. Grasă de Cotnari 

 6. Crâmpoșie 

 7. Frâncușă 

 8. Sârbă 

 9. Zghihara de Huși 

 10. Mustoasă 

Pentru vinuri roșii 

 1. Fetească Neagră 

 2. Băbească Neagră 

 3. Negru de Drăgășani  

 4. Negru Vârtos 

 5. Cadarcă 

Pentru vinuri rose 

- Busuioacă de Bohotin

Dacă vrei să achiziționezi vinuri românești de calitate, Beicevrei.ro este magazinul online la trebuie să apelezi și la care te vei întoarce de fiecare dată cu plăcere. Aici vei găsi aromele tale preferate și vei investi doar în produse originale 100%, la prețuri de import. Prin urmare, te vei răsfăța cu cele mai fine băuturi alcoolice, fără să mai plătești adaosurile comerciale practicate de supermarketuri sau de alte magazine fizice.