CASTIGATORI:

Sarosi Irina
Alb Denisa
Oancea Alexandra
Daniela Botezatu
Dediu Mariana
Paponi Iustina
Andronache Corina

Povestea Madame Lucie a inceput in anul 2010, cand doamna Lucia si-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere, cu ajutorul fiului ei. Ea a reinventat celebrele macarons frantuzesti, un desert de lux in mare voga in Franta si in lume si le-a adus in Romania.

Aici, celebrele macarons au parte de un mare succes, iar romanii se bucura de macarons fie simplu la o cafea, fie la ocazii speciale, cand au parte si de sortimente pe masura.

Citeste: Madame Lucie si povestea delicioasa a romancei care a reinventat celebrele macarons

In aceasta luna brandul Madame Lucie a implinit 3 ani de existenta. Noi ii spunem "La multi ani" si la cat mai multe sortimente de macarons :) Iar pe voi va rasplatim cu cate o cutie de macaron pe zi, in perioada 20-26 mai.

INSCRIE-TE IN CONCURS

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi corect la intrebarea din formularul de mai jos si sa completezi campurile cu datele tale de contact. Acestea vor fi folosite pentru contactarea ulterioara a castigatorilor.

In ce constau premiile?

Premiile concursului constau in 7 cutii Macarons de la Madame Lucie.

Dupa finalizarea concursului si desemnarea castigatorilor, numele acestora va fi postat pe www.foodstory.ro . In plus, cei 7 castigatori vor fi contactati de catre echipa FoodStory prin email-ul sau numarul de telefon furnizate la inscriere.