Sondajul Skyscanner a fost facut cu ajutorul a 550 de turisti si bloggeri europeni si include 3 categorii: curse low-cost, curse pe distante scurte si curse pe distante lungi. Unii vor fi surprinsi sa gasessca printre laureati compania rusa Aeroflot, dar si faptul ca Air France nu se afla pe primul loc.

Iata care sunt castigatorii:

Cea mai buna mancare pentru cursele low-cost

Compania aeriana turca Pegasus si-a depasit competitorii cu un meniu sofisticat pentru pretul redus al biletelor. Poti gusta in zbor sandvisuri din paine cu susan, cascaval, unt cu mustar si ardei gras sau sandvis cu pui tikka si sos tartar. Alte optiuni ar fi ravioli cu ciuperci sau lipie cu feta si legume.

Cea mai buna mancare in zborurile pe rute scurte

Liniile Aeriene Scandinave - SAS au cel mai bun meniu la aceasta categorie. Include sandvisuri cu paine integrala si salata verde, un platou de gustari cu mezeluri, branzeturi, masline si paine, salate ce cartofi si pesto cu rosii uscate.

Cea mai buna mancare in zborurile pe rute lungi

Lider la aceasta categorie sunt olandezii de la KLM, care au un meniu a la carte chiar si pentru clasa economic.Pe lista veti gasi file de cambula cu sos Hollandaise, piureu de cartofi si morcovi caramelizati, sushi cu salata de alge si somon cu sos de wasabi, tocanita de vita in stil indian (Rendang) cu orez basmati.