Ustuoiul pune pe fuga tantarii

Ei bine, s-ar putea sa nu-i puna pe fuga decat pe cei din jurul tau, dar de tantari tot nu scapi. Povestea despre usturoi care este cel mai bun repelent natural este un mit. Cercetatorii de Universitatea din Connecticut spun ca au testat teoria, dar rezultatul nu a fost cel scontat. Ce-i drept, nu precizeaza ce cantitate de usturoi au consumat subiectii lor .

Numai cu sport scapi de colaceii de pe burtica

Vara, mai mult ca oricand, tanjim dupa o silueta de fotomodel. Si e adevarat ca fara sport si miscare rezultatele se lasa asteptate. Totusi, cu multe abdomene vei avea un stomac tonifiat, dar nu neaparat mai putin balonat. Ca sa scapi de aceasta pacoste te poti indrepta spre camara. Cerealele integrale, quinoa, bulgur sau orezul brun pot face minuni cand vine vorba de un abdomen plat.

Jurnalul de Nutritie din Statele Unite sustine ca persoanele care mananca 3 portii de cereale integrale pe zi pot pierde mai multe kilograme si mai multa grasime abdominala in comparatie cu cei care consuma un sfert din aceasta cantitate. Si nici nu trebuie sa te chinui prea mult. Un pumn de cereale integrale pentru micul dejun, o felie de paine integrala sau o cana de quinoa sau orez brun echivaleaza cu o portie.

Pepenele verde e delicios, dar lipsit de vitamine

Din nou te inseli daca crezi in aceasta poveste. O fi pepenele verde plin de zaharuri, la fel ca orice fruct, dar are pe langa asta si multa apa, ceea ce il face un aliment bun pentru hidratatre pe canicula. In plus, se lauda cu putine calorii si multa vitamina C. La fel de important, pepenele verde are si licopen, acel antioxidant pe care il gasesti si in rosii si care s-a dovedit ca are puterea sa previna aparitia anumitor tipuri de cancer. Ei, ce zici? Ai mai refuza acum o felie de pepene?

Pentru o dieta sanatoasa treci pe mancare negatita

E tentant sa faci asta mai ales vara. Gasesti mult mai multe legume si fructe proaspete in comparatie cu alte anotimpuri, iar pe caldura o salata rece merge de minune la pranz. Daca te iei dupa ce spun adeptii dietei raw vegan, atunci alimentele neproceate termic sunt mult mai sanatoase decat cele gatite pentru ca nu sunt distruse enzimele si nutientii din alimente. Totusi, nu este complet adevarat.

Prin gatire se pot distruge vitaminele solubile din alimente cum ar fi vitamina C, dar in cazul altor ingrediente cum sunt rosiile, licopenul devine mai usor de absorbit de catre organism. Nu spunem ca dieta raw vegan este nesanatosa. Dimpotriva, studiile au aratat ca aceaia care o urmeaza au un nivel de colesterol rau mai mic, dar exista si reversul medaliei. Sufera in unele cazuri de deficienta de vitamian B12 , importanta pentru sanatatea inimii.