Invitatii pe pungi de confetti

In locul unui email sau SMS foloseste-te de cateva pungi de confetti gata pregatite pentru a trimite invitatiile. Roaga-i pe cei care vin la petrecere sa le aduca cu ei. Veti avea o parte din decorul de la miezul noptii asigurat.

Masa stralucitoare

Decorul mesei l-ai lasat pe ultimul moment. Poti sa apelezi la un look stralucitor adaugand sclipici si printre farfurii si pe lumanarile pe care le folosesti in casa.

Toastul pentru ultimele secunde ale anului

Este momentul in care toata lumea va numara cu voce tare trecerea in noul an. De ce sa nu faceti din asta un moment special? Pune pe fiecare pahar cate un numar, iar la numaratoarea inversa ridicati paharul corespunzator.

Poti apela si la un obicei din Spania, unde la miezul noptii se consuma 12 boabe de strugure pentru fiecare luna a anului ce vine. Poti pregati in fiecare pahar de sampanie cate un bat de frigaruie cu boabe de strugure infipte in el pe care sa le mancati inainte de miezul noptii.

Mentine veselia la petrecere

Muzica este cel mai important ingredient pentru distractie. Daca nu alegi din timp lista de melodii, risti sa petreci toata seara cautand printre preferintele invitatilor.

Pentru spectacol poti angaja un barman profesionist. Nu numai ca va face atmosfera cu prepararea cocktailurilor, dar va sti sa va ofere cele mai bune bauturi pe gustul fiecaruia.

Mizeaza pe lucruri simple

Nu iti place sa petreci prea mult timp in bucatarie? Propune o petrecere in care fiecare invitat sa aduca aperitivele de acasa. Vei avea din start 6-10 feluri diferite de mancare.

Nu incerca combinatii de bauturi daca nu te pricepi. Cumpara sampanie sau Prosecco si toata lumea va savura paharul de la miezul noptii.

Desertul poate fi servit sub forma unui bufet sau poti apela la o fantana de ciocolata si fructe proaspete. Asa vei scapa de coptul prajiturilor.