Petru Buiuca, castigator sezonul 1 MasterChef: “De Sarbatorile Pascale ador oualele vopsite! Sunt geniale! Iar mai nou, folosesc si cateva oua de prepelita vopsite. Sunt mai scumpe, dar merita: au gust genial, sunt mai bogate in proteine decat cele de gaina si sunt, pana la urma, super frumoase. Nu are rost sa reinventam roata, asa ca recomand, cu drag si in cantitati moderate, drobul! Neaparat o reteta luata de la vreo bunica cu gusturi fine si traditionale. Iar pentru cei foarte traditionali clar nu poate lipsi ciorba/borsul de miel. Este delicioasa toata nebunia asta si pur si simplu ataca fix in sufletul Pastelui. Unul fericit si echilibrat, desigur! “

Aida Parascan, castigator sezonul 2 MasterChef: “Perfect inseamna altceva pentru fiecare in parte, in functie de gusturi. Eu as alege antreu cu oua de prepelita picante, felul 1 paste proaspete cu homar, felul 2 pulpa de miel cu ierburi si anghinare la cuptor cu parmezan, capere si pomelo si la desert pasca cu zabaione”.

Elena Lasconi, castigator MasterChef – Proba celebritatii: “Pentru mine meniul perfect trebuie sa contina: oua rosii, drob, cas, ceapa verde, ridichi, usuroi verde. Plus, ciorba acra de miel cu loboda si tarhon, friptura de miel cu salata de verdeturi, pasca si cozonac. La toate astea mai adaug un vin bun.”