Un foodie este adeseori definit ca un gurmand, un pasionat de gatit si de povestea care se afla in spatele mancarurilor, cel care ar merge peste mari si tari in cautarea aromelor autentice si care isi investeste aproape tot ce are in bucatarie si in experimentarea artei culinare pe toate planurile, nu doar de dragul de a manca, ci mai ales pentru a testa si descoperi noi gusturi.

Poate nu esti chiar in aceasta categorie, dar te pregatesti sa devii un foodie. Asa ca, ai nevoie de noi experiente in bucatarie. Daca nu te-ai gandit ce cadou ti-ai dori sa primesti anul acesta, te ajutam cu o lista de noutati, bunatati si gadgeturi utile.

1.Testeaza mancaruri asiatice picante

Un cadou cu dedicatie pentru iubitorii de mancare asiatica iute. Contine o selectie de produse esentiale, acele cateva ingrediente cu totul speciale si retete care te vor ajuta sa gatesti in stil Asiatic, inclusiv Bhut Jolokia, cel mai iute ardei din lume. Costa 973 RON. Gasesti detalii despre toate ingredientele sale si oferta AICI.

2. Un rasfat frantuzesc

Tot ce iti poti dori sa gusti mai bun din bucataria Frantei. De foie gras si pain d’épices pana la dulceturi aromate cu caise si smochine. O cutie cu praline asortata si doua sticle cu vin bun de pe Valea Loarei sau Bordeaux. Gasesti oferta pentru toate aceste bunatati AICI.

3. Savureaza gustul italiei

Trufe, ulei de masline, branzeturi, paste, ciocolata si vin bun. Toate vin din Italia si le poti gusta la tine acasa de Craciun. Gasesti oferta AICI.

4. Set servire branzeturi

Ai nevoie de el daca vrei sa gusti diferite arome de branzeturi ca la carte. Cele 3 cutite din inox cu forme distincte sunt incorporate in interiorul suportului, care se poate utiliza atat ca tocator, cat si ca platou pentru servirea branzeturilor. Costa 271 RON. Gasesti oferta AICI.

5. Pentru un ceai in doi

Ca sa nu te plictisesti de aceleeasi aroma, cadoul poate contine 10 sortimente diferite de ceai din care poti alege. Gasesti oferta AICI.

6. Oale bune pentru mancaruri perfecte

Fara ustensilele potrivite nu poti experimenta toate retetele care iti trec prin cap. Imbogateste-ti setul din bucatarie cu inca doua piese de baza, din otel inoxidabil care pot fi folosite chiar si pe plite cu inductie. Le gasesti pretul AICI.

7. Bunatati pentru raw vegani

Nu prea poti sa satisfaci usor gusturile celor care tin un anume regim de viata. Dar cu siguranta cateva bomboane create sanatos special pentru ei le pot fi pe plac. Cutia cu bomboane cadou poate cuprinde bomboane cu prune și nuci, cerculețe cu unt de cacao, stafide, nuci, mesquite, scortisoara, vanilie, miere. Le gasesti pe toate si pretul lor AICI .

8. Cutite pentru maini pricepute

Poate ca nu ai avut curaj pana acum sa investesti in ustensile bune, dar cutitele sunt esentiale pentru orice bucatar. Completeaza-ti setul cu unul ce cutite ceramice. Le gasesti pretul AICI.

9. Cu el prajiturile se fac singure

Un mixer care nu are nevoie de niciun ajutor ca sa bata albusuri la viteza mare. Il poti avea in orice culoare doresti si este dorinta secreta a oricarui cofetar amator. Gasesti oferta AICI.

10. Cartea care iti explica tot ce vrei sa stii in bucatarie

Modernist Cuisine e tot ce ai nevoie ca sa descoperi secretele din spatele unor retete reusite. Cu 5 volume si mii de pagini cu explicatii, Modernist Cuisine e mai mult decat o caret de bucate. E o enciclopedie culinara si un ghid practic de chimie si fizica in bucatarie. O poti comanda AICI.