Iata cum le poti pastra proaspete cat mai mut timp:

  • Avocado: se tine pe blatul din bucatarie pana se coace, iar apoi se tine la frigider, fara sa-l invelesti. Atentie, nu rezista mai mult de 4 zile.
  • Bananele: se tin pe blatul de bucatarie si rezista 3 zile dupa ce se coc. Nu te ambala.
  • Strugurii: se tin in sertarul de la frigider, intr-o punga de plastic perforata. Rezista 1-2  saptamani.
  • Broccoli: se tine in sertarul de la frigider, invelit in folie de plastic. Rezista 5 zile.
  • Morcovii: se tin in sertarul de la frigider, in punga de plastic. Rezista pana la 3 saptamani.
  • Conopida: se tine in sertarul de la frigider, invelit in folie de plastic. Rezista 5 zile.
  • Ghimbirul: se tine la frigider, neinvelit, rezista o luna.
  • Salata verde: se tine in sertarul de la frigider, in punga de plastic, cu servetel de bucatarie. Rezista pana la 5 zile.

Sursa: www.finedininglovers.com