Legumele si fructele puse la congelator pot fi o optiune buna pentru mese satioase si rapide. Daca ti-ai pus la pastrare spanac, ardei, mazare, visine sau capsune sigur le vei gasi o intrebuintare in retetele tale favorite.

Azi iti venim in ajutor cu idei bune pentru cartofii congelati, aceia pe care ii cumperi feliati sau in cuburi de la supermarket, in special pentru prajit. Surpriza e ca pot fi folositi si in alt fel decat cel obisnuit, iar rezultatul e chiar mai sanatos.

1. Pregateste-i alaturi de alte legume la cuptor. Pune cartofi congelati impreuna cu morcovi si mazare pentru o garnitura sau amesteca-i cu bacon, ardei, ceapa si cateva oua batute pentru o cina rapida la cuptor.

2. Pune cartofi congelati in ciorbe si supe. Fierbe cartofi cubulete congelati in supa concentrata de pui, adauga ierburi aromatice si paseaza cu un blender. Vei avea o supa crema rapida in orice zi a saptamanii.

3. Pregateste o frittata. Este o varinata mai gustoasa decat omleta si mult mai satioasa pentru mesele din timpul saptamanii. Iti dam toate sfaturile necesare pentru frittata aici si avem si reteta potrivita.