Tinerii bucatari care au participat la competitia organizata de "Sarbatoarea Gustului" sunt de la mai multe restaurante din Bucuresti: Adrian Tihulca – Loft Lounge, Anne Marie Pasare – Alioli Restaurant, Daniel Frentescu – Novotel Hotel, Silvia Valentin – La Kosatas, Ana Maria Milea – Mercur Hotel, Alex Florin – Casa Greceasca Ellinikon, Marian Ivan – Grand Hotel Continental, Ioana Infieratu – Hello Hotel si Andreea Soare– Attecco Oxygen.

Dupa ce membrii juriului au degustat toate cele 9 sandwich-uri, premiile au ajuns la 3 dintre ei: Florin Ivan de la Grand Hotel Continental, castigatorul locului 1 si a Cupei de Aur, Ana Maria Milea – Mercur Hotel, castigatoarea locului 2 si a Cupei de Argint, Ioana Infieratu, Hotel Hello, castigatoarea locului 3 si a Cupei de Bronz. Premiul din partea presei a fost acordat de catre www.foodstory.ro lui Florin Ivan, bucatar la Grand Hotel Continental constand intr-o carte de bucatarie profesionala intitulata „Bucataria Explicata”. Cupele au fost facute de Alina Ana Alecu de la Porphyras si au fost realizate din portelan si pictate manual cu aur, argint si bronz.

Noi am degustat toate sandwich-urile si iti spunem un singur lucru: trebuie sa le incerci si tu acasa! Iata retetele castigatoare:

Locul 1: Florin Ivan – Grand Hotel Continental - castigatorul Cupei de Aur si unei Mandolina profesionale Kobra – de Buyer


Locul 2: Ana Maria Milea – Mercur Hotel castigatoarea Cupei de Argint si a unui cutit profesional de 17 cm de Buyer.


Locul 3: Ioana Infieratu – Hotel Hello castigatoarea Cupei de Bronz si a unui cutit profesional de 15 cm de Buyer.


Participant: Silvia Valentina Mihaila de la restaurantul "La Kostas"


Participant: Daniel Frentescu de la Novotel Hotel

Update in curs. Zilele urmatoare, vom publica si celelalte retete de la Cupa Romaniei de Sandwich. 

Mai multe detalii pe Facebook.com/SarbatoareaGustului si pe Sarbatoarea-gustului.ro.