Mai jos gasiti o lista cu cele mai haiose astfel de infuzoare, perfecte pentru o bucatarie mai vesela. Le poti lua pentru tine sau, le fel de bine, le poti face cadou.

 

Robotelul

 

Perfect pentru perioada asta in care toata lumea vorbeste de Jocurile Olimpice, robotelul nostru se tine cu mainile de cana (in timp de se face ceaiul) precum un gimnast in proba de paralele.
Costa 10.37 dolari si poate fi cumparat de aici
 

 

Rata

 

Ideala pentru nostalgici sau cei care au copii mici. Atentie totusi, sa nu cumva sa va treziti cu ceasca de ceai in cada :)
Costa 12.90 dolari si poate fi cumparata de aici
 

 

Frunza

 

Pasionatii de gradinarit for fi incantati. Trebuie sa va grabiti totusi, stocul de pe amazon este pe terminate. Vor mai aduce dar nu se stie cat mai dureaza
Costa 12.99 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

Nufar

 

Atmosfera relaxata e garantata. Imaginati-va cum ar fi sa beti o ceasca de ceai, in barca, in timp ce va plimbati prin canalele pline de nuferi ale Deltei. Aveti totusi grija sa scoateti nufarul din cana inainte de a bea ceaiul. Oricat de frumoasa este Delta, parca nu iti vine sa bei din apa ei.
Costa 10 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

Acadea

 

Este preferatul nostru. Numai privind poza, ne vine sa punem niste haine mai groase pe noi, sa ne luam sosete de lana in picioare si sa bem cea mai fierbinte cana de ceai. Toate astea cu ochii la ninsoarea de afara. Ce conteaza ca e doar august sau ca nici macar nu avem nevoie sa punem apa la fiert, fiind de ajuns sa o scoatem un pic pe balcon?
Costa 11.94 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

T(ea)-Rex

 

Micutul dinozaur din silicon nu poate fi folosit la microunde dar nu e ca si cand am face foarte des ceaiul acolo. Un cadou haios pentru pasionatii de dinozauri.
Costa 10.07 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

Submarinul galben

 

Este cel mai scump dintre toate dar, daca si Beatles a cantat despre submarinul asta, o avea el ceva special. Auziti deja frunzele de ceai cantand „we all live in the yellow submarine, the yellow submarine”?
Costa 15.28 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

T(ea)tanic

 

Designerul acestui model sta bine la capitolul umor, gasind ca inspiratie pentru ceva care trebuie sa se scufunde, cea mai mare chestie care s-a scufundat vreodata. Asta daca nu luam in calcul Atlantida :)
Costa 11 dolari. Se poate cumpara de aici
 

 

Ceainic

 

Daca pana acum am mers pe idei funny, acest infuzor este pentru cei care iubesc experienta clasica a ceaiului.
Ceainicul costa 6.89 dolari si se poate cumpara de aici
 

 

Copac

 

Varianta ideala pentru un ceai de fructe. Iti va parea totul mult mai real si aromat daca ceaiul este facut din fructele aflate inca in copac.
Costa 19.99 dolari. Se poate cumpara de aici