Renunta la sandvisurile clasice cu sunca, rosii si cascaval. Incearca si alte combinatii de alimente si surprinde-ti papilele gustative. Iata ce ingrediente sa folosesti data viitoare cand iti prepari un sandvis:

1. Avocado

Cremos si gustos, avocado merge de minune in sandvisuri. Pe langa faptul ca ii confera o textura delicioasa, avocado contine grasimi sanatoase si fibre. Asa ca uita de maioneza :)

2. Humus

De regula il folosesti ca sa scalzi painea in humus, dar merge foarte bine si ca o crema. Are o aroma intensa si este foarte satios.

3. Mere

Sunt foarte bune dar, sa recunoastem: te plictisesti sa le mananci tot timpul asa, simple. Iti propunem sa le tai felii si sa le inserezi in sandvisuri. Le va da o textura crocanta si te vor surprinde placut.

4. Vinete

Gateste-le la gratar si arunca-le intre feliile de paine. Sunt moi si cremoase, asa ca merg de minune.

5. Fasole batuta

Ca si humusul, fasolea batuta merita incercata in sandvisuri. Este o sursa gustoasa de fibre, proteine si potasiu.

6. Germeni de tot felul

Sunt plini de micronutrienti si nu au un gust pronuntat, asa ca sandvisurile sunt ideale ca sa ii "ascunzi" si sa-i consumi mai des.

7. Sos pesto

Are o aroma intensa, care devine chiar mai gustoasa pe painea prajita. Intinde-l bine inainte sa pui si alte ingrediente si savureaza-l. Iata si cea mai buna reteta de sos Pesto.

8. Pasta de rosii uscate

Iti plac rosiile uscate? Si noua. Sunt absolut geniale, in orice combinatie le-ai manca. Noi iti propunem ceva inedit pentru sandvisuri: amesteca-le bine intr-un blender si transforma-le intr-o pasta. Intinde-o pe paine si ne vei multumi.

9. Muguri de pin

Mugurii de pin fac minuni in retete. Sunt mici, dar textura si aroma lor unica fac diferenta. Arunca-i intre feliile de paine neaparat.

10. Rodii

Cu un gust usor intepator si o textura crocanta, rodiile sunt... o surpriza placut intr-un sandvis.

Pe Pro Tv Plus puteți vedea Share în Bucate: