Ingrediente:

  • 1 lingurita extract vanilie
  • 60ml ulei de rapita
  • 3 banane pasate
  • 150g fructe confiate tocate
  • 60g nuci tocate marunt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 20g faina de migdale
  • 1/2 lingurita sare
  • 75g fulgi cocos
  • 120g fulgi ovaz

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 175C si pregateste o tava cu hartie de copt.

Amesteca faina de migdale cu fulgii de ovaz, scortisoara, fulgii de cocos, nucile intr-un bol. Adauga fructele uscate maruntite.

Intr-un alt bol, amesteca uleiul cu bananele pasate si vanilia si toarna totul peste ingredientele uscate. Amesteca bine pentru omogenizare.

Pune cate o lingura de aluat in tava pregatita si apasa usor sau formeaza bilute din aluat si aplatizeaza-le cu mana.

Coace biscuitii timp de 20 de minute pana se rumenesc pe margini.

Sursa reteta si foto: Blueberry Girl