Amandoi, ducandu-si pasiunea la rang de profesie, isi folosesc creativitate in fiecare zi prin desenele pe care le executa in diferite proiecte de strada.

Si ei au primit aceeasi cutie misterioasa, cu diverse ingrediente, in fiecare dintre ele aflandu-se Hochland Creme Clasic, o crema de branza de la care cei doi au dezvoltat cate o reteta diferita.

Sub indrumarea Oanei Titica, si-au folosit creativitatea si au gatit Tortilla cu somon si Tortilla vegetariana, cu ajutorul cremei de branza Hochland crème clasic.

Cristina si Gabriel s-au duelat in pregatirea unei retete potrivite pentru o gustare rapida sau un mic dejun sanatos. Cristina a mizat pe rapiditate si a terminat prima proba, fiind laudata de Oana. Pentru ca a vrut sa-si imbunatateasca reteta si a dat dovada de creativitate, Cristina chiar „a si furat” din ingredientele lui Gabriel. Dar, oare rapiditatea a fost castigatoare?

Ingrediente Tortilla cu somon

- 1 pachet foi tortilla

- 1 cutie Hochland Creme Classic

- 100 de g somon afumat

- capere

- 1 lamaie

- ceapa verde

- patrunjel

Ingrediente Tortilla vegetariana

- 1 pachet foi tortilla

- 1 cutie Hochland Creme Classic

- 1 avocado

- rosii cherry

- 1 ardei iute

- 1 ardei verde

- 1 ardei rosu

- 1 ardei gras galben

- 1 lamaie

- mix de frunze de salata verde

- patrunjel

In video puteti urmari toti pasii pe care Cristina si Gabriel i-au urmat pentru un rezultat delicios, dar si cine a iesit castigator.

Mai multe retete delicioase cu Hochland Creme gasiti AICI.