Iată ce îți va fi de folos dacă și tu te simți cuprins de panică în ultima vreme:

1. Ascultă-ți corpul și respiră adânc - O sesiune de respirații profunde te va relaxa imediat și vei deveni mai puțin stresat.

2. Alege să îți aprinzi lumânările parfumate din casă - Chiar dacă ți-au rămas doar cele cu arome de Crăciun, nu înseamnă că nu vor eficiente în a-ți aduce un strop de relaxare. Ba chiar sunt perfecte pentru că mirosul lor îți va aminti de perioada cadourilor și de timpul frumos petrecut cu cei dragi.

3. Dormi după-amiază - De vreme ce ai suficient timp la dispoziție pentru tine, încearcă să îl folosești corect. Odihna este esențială pentru o bună funcționare a organismului pentru că reglează toate procesele. Așadar, îmbracă pijamalele chiar dacă afară e soare, trage draperiile și cuibărește-te în pat pentru un somn pe cinste. Te vei simți mult mai bine după.

4. Fă o baie relaxantă - Poate că înainte nu aveai timp să te bucuri de o cadă plină cu spumă, dar acum poți profita de situație pentru a aduce relaxarea în propria casă. Înconjoară-te de lumânări parfumate sau uleiuri aromatice pentru o atmosferă completă. În catalogul Avon curent vei regăsi numeroase variante la buget accesibil.

5. Ascultă muzică - Accesul la internet este foarte la îndemână în perioadele precum aceasta, deci folosește-te de faimosul Youtube și crează-ți un playlist cu melodii liniștite, pentru relaxare. Încearcă-le pe cele care reproduc sunete din natură precum susurul apei sau ciripitul păsărilor. Dacă închizi ochii te vei simți în mijlocul unei poieni sau chiar în vârful muntelui. Ce poate fi mai relaxant?

6. Citește cartea preferată sau alege o lectură nouă - Îți amintești momentele când te apucai de citit și imediat te relaxai până ce îți venea somnul? Ni s-a întâmplat tuturor mai ales în cazul lecturilor pentru școală. Cititul are un efect de calmare asupra corpului, plus că te ajută să te deconectezi de la cotidian, exact ceea ce ai nevoie zilele astea.

7. Ocupă-te de aranjarea dulapurilor - Fie că trebuie să schimbi garderoba de iarnă cu cea de primăvară sau știi că șifonierul este plin de lucruri pe care nu le mai porți, este momentul perfect să te ocupi de ele. În felul acesta te vei ține departe de tehnologie și vei petrece timp cu tine, aducând și un plus de utilitate pentru că faci ordine.

Până la urmă, izolarea de restul lumii nu este chiar un lucru rău. Vei descoperi o mulțime de lucruri care te relaxează și îți aduc fericire din interiorul confortabil și sigur al propriei case.
Lasă-ți inspirația să zburde și plasează o comandă Avon online pentru a-ți crea from home trusa de relaxare necesara zilele acestea.