Jeansii de dama nu se vor demoda si vor arata deosebit pe orice silueta, atata timp cat sunt alesi in mod potrivit, in functie de recomandarile specialistilor. Oferta bogata din mediul online din magazinul Foggi, https://www.foggi.ro/blugi-dama-jeansi/ permite femeilor cu silueta mai robusta, dar si femeilor foarte slabe sa poarte jeansii potriviti siluetei lor si potriviti stilului vestimentar adoptat.

Cei mai potriviti jeansi de dama in functie de silueta

Cand vine vorba de alegerea perechii potrivite de jeansi de dama, femeile au o decizie destul de dificila de luat, insa o decizie care le va influenta mult increderea in sine si modul in care vor fi percepute de ceilalti. Silueta tip clepsidra este si silueta ideala deoarece presupune o statura atletica, cu picioare si brate lungi, cu talie dreapta si forme simple, care nu ies prea mult in evidenta. Femeile cu silueta tip clepsidra pot opta pentru jeansi care sa le puna in evidenta formele, asa cum sunt jeansii drepti. Femeile cu silueta tip clepsidra se pot indrepta si catre jeansii cu talie inalta dintr-un denim usor elastic sau cu pliuri si buzunare, care sa ofere volum formelor.

Pentru silueta de tip V, cu umerii mai lati decat soldurile, cu picioarele lungi si subtiri si cu talia bine definita, perechea de jeansi potrivita este evazata sau dreapta, purtata cu tocuri inalte. Femeile pot alege curele si esarfe pe care sa le puna in talie, astfel incat sa ajute la echilibrarea siluetei. Silueta tip para este de regula caracterizata de soldurile late, de bustul mic si de umerii ingust, de aceea partea de sus a corpului trebuie echilibrata cu partea de jos. Blugii trebuie sa fie intr-o culoare inchisa, negri sa bleumarin, care au rolul de a subtia talia. Jeansii skinni sau evazati sunt optiunile ideale pentru fetele cu silueta tip para, in timp ce jeansii conici vor face ca picioarele sa para mai slabe.

Pentru fetele care au o statura miniona, blugii potriviti sunt cei evazati care le pun in valoare formele feminine si le avantajeaza din punct de vedere al inaltimii. Pentru fetele cu rotunjimi generoase, jeansii potriviti sunt cei cu talie inalta, care pot fi asortati cu topuri mai largi pentru a distrage atentia de la zonele cu probleme.

In alta ordine de idei, blugii evazati vor fi ideali si pentru femeile care au o silueta forma de mar si pot fi purtati impreuna cu un sacou pentru a crea o tinuta business sau cu o bluza chic pentru o iesire in oras cu prietenii. Blugii skinny sunt alegerea numarul unu a femeilor care vor sa isi arate in permanenta silueta de invidiat. Acestia sunt usor de purtat si de combinat cu aproape orice piesa vestimentara si reprezinta modelul preferat al impatimitelor de moda, indiferent de varsta sau de ocupatia pe care o au.

Este important de avut in vedere si anumite lucruri care pot dezavantaja femeile care poarta blugi. Spre exemplu, femeile care doresc sa isi ascunda burtica si au o silueta cu forme mai rotunde trebuie sa evite blugii cu talie joasa si sa aleaga mai degraba blugii cu talie inalta. Blugii cu talie joasa se potrivesc mai degraba adolescentelor sau fetelor cu un corp de invidiat. Doamnele care vor sa poarte blugi trebuie sa isi indrepte atentia catre o pereche care sa le avantajeze si sa invete sa ii combine in modul potrivit cu articolele vestimentare potrivite.

Femeile care au coapsele mari si doresc sa ascunda intr-un fel acest lucru trebuie sa opteze pentru o pereche de blugi de culoare inchisa, care pot fi evidentiati cu o esarfa sau o banda elastica in jurul taliei. Cele mai norocoase femei sunt cele cu picioare lungi si acestea pot purta atat jeansii drepti, cat si modele mulate, cu conditia sa fie de lungimea potrivita. Pentru femeile care au o silueta tip dreptunghi, dreapta, fara curburi, cu umerii, bustul si talia, precum si soldurile de aceleasi dimensiuni, jeansii drepti si conici sunt varianta potrivita, mai ales daca sunt accesorizati cu o curea.

In ceea ce priveste accesorizarea si alegerea tinutelor potrivite pentru jeansii de dama, este de mentionat faptul ca jeansii skinny se potrivesc atat balerinilor, cat si pantofilor cu toc si cizmelor si sunt recomandati persoanelor mai inalte. Blugii drepti sunt cei clasici care se poarta in fiecare sezon si care se potrivesc femeilor cu solduri mari si cu cateva kilograme in plus. Acestia pot fi purtati atat rulat, cat si simpli sau introdusi in cizme.

Jeansii evazati sunt si in acest an in preferintele designerilor pentru ca se potrivesc aproape oricarei siluete. Cert este ca jeansii de dama ajuta purtatoarele sa isi creeze un look desavarsit indiferent de situatie. Jeansii merg purtati in diverse combinatii, de la bluze simple, casual, pana la camasi si top-uri fancy, alaturi de pantofi cu toc sau tenesi comozi. Cu ajutorul blugilor femeile pot crea un look atractiv indiferent de situatia si isi pot arata adevaratele calitati fizice sau isi pot ascunde defectele.