Restaurantul Allhambra

A fost primul restaurant din Romania deschis deasupra blocurilor si aglomerației orasului, in urma cu 14 ani. Situat la etajul 10, pe Splaiul Unirii, vizavi de Camera de Comert, acesta este cel mai bun loc daca vrei sa te bucuri de o priveliste de neuitat asupra Casei Poporului. Iar perspectiva nu este doar una moderna – restaurantul te cucereste cu parfumul si eleganta Bucurestiului de altadata.

Programul este intre 12.00 a.m si 02.00 a.m.

Meniul si preturile pe www.allhambra.ro

18 Lounge by Embassy 

Situat la etajul 18 al turnului de sud City Gate, in Piata Presei Libere,  peretii din sticla ofera o priveliste de neuitat a cerului de deasupra Bucurestiului, a lacului Herastrau si a bulevardului Kiseleff.

Programul incepe de la 12 p.m. si se incheie la 12 a.m., dar o seara linistita se poate transforma rapid intr-o petrecere, mai ales datorita faptului ca 18 Lounge e folosit deopotriva si ca bar si ca club.

Meniul si preturile pe 18lounge.ro

Sky Bar

Situat la etajul 5 al unei cladiri, acest local din Piata Dorobanti este in timpul zilei o adevarata oaza de liniste, iar pe timp de noapte se transforma intr-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliste superba a cerului senin. Iar vestea buna este ca e functional tot timpul anului. Chiar daca numele il recomanda ca bar, aici poti servi si mancare – de la preparate chinezesti la braziliene sau japoneze. 

Programul este si el nelimitat, la fel ca privelistea: de la 10 a.m. pana la ultimul client.

Meniul si preturile pe www.skybar.ro 

Restaurantul Sole

Cea mai noua locatie din Bucuresti care te lasa fara cuvinte este restaurantul Sole de la etajul 15 al unei cladiri situate la intersectia dintre Iancu de Hunedoara si Caderea Bastiliei. Cand ajungi la inaltime, treci mai intai prin Luna Bar - un bar-lounge care te intampina la intrare – , dupa care intri in restaurantul Sole, care iti taie respiratia cu ferestrele panoramice si unde poti savura paste, fructe de mare, steak-uri si alte delicii cu influente Mediteraneene. Iar in prelungire ai o  terasa perfecta pentru o iesire cu prietenii - Sky Terrace.

In timpul saptamanii, te poti bucura de priveliste in toate momentele zilei – se deschide la 8 a.m. si se inchide la 2 a.m., iar in weekend poti admira apusul, intrucat este deschis de la 18 p.m. pana la 2 a.m.

Meniul si preturile pe www.sole-events.ro

 

Club Lounge Intercontinental

Daca vrei sa fii la inaltime chiar in sufletul Bucurestiului, trebuie sa ajungi la etajul 21 al Hotelului Intercontinental. Ofera, probabil, cea mai spectaculoasa priveliste a orasului, avand in vedere ca este situat la 80 de metri inaltime, chiar in kilometrul 0 al capitalei. Este un loc ce imbina  conceptele de restaurant, cafenea si lounge, iar amenajarea ultramoderna il recomanda si ca un bar uimitor din care te poti bucura de o vedere panoramica a Bucurestiului.

Programul este intre orele 6:30 a.m. si 22:30 p.m. atat pentru persoanele cazate in hotel, cat si pentru oaspetii din afara hotelului, care trebuie sa plateasca o taxa suplimentara.