1. 5 Elemente

Restaurantul de pe primul loc este unul atipic in comparatie cu partitura culinara chineza oferita de localurile dambovitene, dar, ca sa citez din review-ul nostru, “Cand vrei sa ai parte de o experienta culinara chinezeasca completa, restaurantul 5 Elemente este locul unde trebuie sa mergi. In plus, daca ai curiozitati culinare de genul supa de fazan, salata de meduze sau chiar preparate cu mistret, cerb sau homar aici  este locul tau”.

Adresa:  Str. Icoanei nr.15, tel.0766.331.511, Cincielemente.ro


2. Orasul interzis

Cu mare regret l-am pus in pozitia a doua, caci gradina este senzationala, iar atmosfera cu siguranta impresioneaza mereu ca prima oara… dar finetea si stilul celor de la Elements au format Al 5-lea Element care-a trimis Orasul pe locul secund; Mai multe detalii despre design si meniu aici.


3. Chinese Garden

Din recenzia noastra: “Un strop de eleganta atragatoare de Fu deosebit de nimerita si care nu rapeste din lipsa de formalitate si din comoditatea localului. Un spatiu minimalist, delicat, cald, numai bun pentru a degusta cateva dintre placerile culinare chinezesti.”

Adresa: Str. I.L. Caragiale nr. 30, tel. 0740.221.122, www.chinesegarden.ro/restaurant 


4. China Town

Cel mai bun desert chinezesc din oras, amplasare nu tocmai centrala, meniu stufos, interesante preparatele pe placa de fier incinsa, preturi mai mari decat cele ale zonei. Cam astea sunt plusurile si minusurile China Town-ului dintre Stefan cel Mare si Eminescu.

Adresa: Str. Viitorului nr. 98, tel. 0726.130.138, www.china-town.ro


5. Shanghai Garden Restaurant

Un loc de preferat vara, pentru gradina frumoasa (e destul de greu de ajuns in zona, daca nu esti de-al locului sau n-ai drum prin cartier…). Este un intreg complex hotelier aici, de aceea restaurantul este mai spatios decat ar cere-o intimitatea experientei culinare chinezesti, iar design-ul se inscrie la capitolul de gustibus… in rest: meniu corect, preparate realizate OK, serviciu bun.

Adresa: Sos. Pipera-Tunari nr. 2, tel. 0729.934.905, www.chinese-garden.ro/


6. Qian Bao

Este un restaurant de cartier precum prajiturelele cu ravase: trebuie sa patrunzi in interior sa te dumiresti si sa fii placut surprins. Raport bun calitate-pret, meniu fara pretentii, dar bine realizat si servit OK.

Adresa: Int. Baba Novac nr. 2, tel. 0722.622.865, www.qianbao.ro

Vezi continuarea topului pe Koolhunt.ro!