Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lanseaza in aceasta primavara un nou restaurant cu un concept unic ce va servi preparate pe baza de pui de balta: „Desi aveam aceasta idee in minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice cresterii broscutelor, dar mai ales, pentru a intelege ca simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mancare, dar si dorinta de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut sa deschid usile unui loc in care oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: o cafea in cautarea inspiratiei, o conversatie placuta, o masa buna si, bineinteles, deliciosul pui de balta crescut in propria ferma”.      

Meniul restaurantului va fi unul de inspiratie franceza. Pe langa preparatele cu pui de balta, acesta va contine peste si raci care provin din propria crescatorie situata in judetul Giurgiu si fructe de maree.

Contact Bistro Le OacOac by Taverna Racilor va fi situat pe Bulvardul Libertatii, nr. 20.