Unde mancam?

A transformat o casa de 100 de ani din Bucuresti intr-un restaurant de lux. Camelia Sucu spune povestea restaurantului sau, Iconic Food Wine & Design

24 2014
0 comentarii

	A transformat o casa de 100 de ani din Bucuresti intr-un restaurant de lux. Camelia Sucu spune povestea restaurantului sau, Iconic Food Wine & Design
Daca ar exista termenul “haute couture” si pentru lumea restaurantelor, Iconic Food Wine & Design cu siguranta ar fi un reprezentant de seama. Camelia Sucu a transformat o casa veche din centrul Bucurestiului intr-un spatiu rafinat in...

Harta Centrului Vechi. Care sunt cele mai ieftine si cele mai scumpe localuri

16 2014
0 comentarii

	Harta Centrului Vechi. Care sunt cele mai ieftine si cele mai scumpe localuri
Analizand factori precum specificul locatiilor, atmosfera (muzica, personal), designul (mobilier, surse de lumina, elemente decorative), meniul oferit, Exact Cercetare si Consultanta a identificat 7 tipologii dominante de localuri in Centrul Vechi al...

Saorma, burgeri, sandvisuri si croissante. Care sunt cele mai bune locuri cu mancare de strada din Bucuresti

1 2014
0 comentarii

	Saorma, burgeri, sandvisuri si croissante. Care sunt cele mai bune locuri cu mancare de strada din Bucuresti
Cu atatea covrigarii si saormerii de cartier, mancarea de strada are o imagine proasta in Capitala. Exista, insa, locuri cu surprize gustoase, unde poti sa iei o masa rapida cu bunatati pregatite la minut, unde te poti rasfata cu un croissant cu aer...

8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata

28 2014
18 comentarii

	8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata
Intre ceea ce comanzi si ceea ce primesti exista niste mici diferente pe care numai personalul restaurantelor le stie. Adica, daca nu vrei sa iti strici cheful de masa, mai bine nu incerci sa afli ce ai cu adevarat in farfurie sau in pahar.

Patrizia Paglieri: 3 restaurante din Bucuresti la care ii place sa manance

27 2014
0 comentarii

	Patrizia Paglieri: 3 restaurante din Bucuresti la care ii place sa manance
Si-a petrecut copilaria si adolescenta in restaurantul mamei sale, iar de cand este in Romania, Patrizia a ramas fidela restaurantelor care au cucerit-o de la bun inceput. Printre preferatele ei se numara si restaurantul in care gateste chiar ea retetele...

Cum sa-ti faci acasa un kebab sanatos. Bucatarii de la Calif iti dau reteta de kebab de pui cu salata de telina

23 2014
0 comentarii

	Cum sa-ti faci acasa un kebab sanatos. Bucatarii de la Calif iti dau reteta de kebab de pui cu salata de telina
Pentru cine locuieste in Bucuresti, Calif nu este un loc necunoscut. Spre deosebire de alte fast-food-uri cu specific oriental din oras, aici poti sa gasesti optiuni sanatoase si mai putin calorice in meniu, care sa nu-ti provoace mustrari de constiinta.