Inainte sa  enumere toate cele 10 restaurante, Craig le recomanda strainilor sa incerce, pe oriunde merg, vinurile rosii romanesti, sa lase ca bacsis echivalentul a 10% din nota de plata si ii avertizeaza ca peste tot se fumeaza, iar spatiile dintre fumatori si nefumatori sunt de multe ori slab delimitate.

Iata cum arata topul lui pentru TripAdvisor:

The Artist
"Cel mai bun restaurant din Bucuresti. Scump, dar merita fiecare banut". El ofera si un sfat celor care ajung aici: sa incerce meniul de degustare.

Prime Steaks & Seafood – steakhouse-ul din Hotelul Radisson
"Mancare simpla si totusi spectaculoasa, servita intr-un loc modern si stylish, in care starul este file-ul Irish Hereford Prime, considerat cel mai bun steak din lume.”

Lacrimi si Sfinti
"Tot ce se serveste aici este produs local in ferma proprietarului Mircea Dinescu. Are chiar si propria linie de vinuri".

The London Street Atelier & Bistro
"O mancare de casa foarte buna. Chef-ul si proprietarul locului este mereu prin preajma, gata sa-ti povesteasca despre noile preparate din meniu. Aici gasesti cei mai buni carnati din Bucuresti".

L'Atelier
"Mancare frantuzeasca fina, servita intr-unul din cele mai elegante hoteluri din Bucuresti. Vita Black Angus gatita in sos Cabernet cu piure de trufe este minunata".

Roberto's – restaurantul italian de la Hilton
"Este locul in care poti servi cel mai bun brunch (in fiecare duminica intre 2 si 4pm). Este un restaurant italian inventiv, un chef Marco Magro depaseste barierele de fiecare data cand concepe un meniu nou.”

Modigliani - Pasta e Carne - restaurantul italian de la Intercontinental
"Serveste cea mai buna selectie de fripturi fine din oras, cu carne de vita si de oaie din Argentina si Noua Zeelanda. Pastele sunt foarte proaspete".

Deutsche Kneipe
"Un Kneipe (pub) traditional detinut de un cuplu german mutat in Romania de multi ani. Snitele minunate si o selectie excelenta de beri germane".Meze Taverna
"Un restaurant grecesc care arata si in care te simti ca in Grecia. O selectie bogata de peste si fructe de mare, toate gatite proaspat".

BurgerBar
"Burgeri facuti pe loc, cat timp astepti la bar, serviti cu o selectie bogata de toppinguri si sosuri homemade. Cartofi foarte buni de asemenea, toate la preturi foarte mici".