Trenduri & Stiri

Pofta japonezilor pentru sushi distruge ecosistemul marin. Hong Kong consuma produse din mare de 4 ori mai mult decat media mondiala

27 2015
0 comentarii
Pofta japonezilor pentru sushi distruge ecosistemul marin. Hong Kong consuma produse din mare de 4 ori mai mult decat media mondiala
Atat locuitorilor din Hong Kong, cat si turistilor care vin sa viziteze fosta colonie britanica le place mult sa manance pesti si crustacee, insa tehnicile de pescuit sunt indoielnice, specii amenintate cu disparitia figureaza in meniu, iar ecologistii...

Secretul prin care orice mancare poate parea mai gustoasa. Trucul de care te poti folosi atunci cand organizezi o cina

24 2015
0 comentarii

	Secretul prin care orice mancare poate parea mai gustoasa. Trucul de care te poti folosi atunci cand organizezi o cina
Perceptia noastra asupra mancarii este diferita in functie de tacamurile folosite - este concluzia unui studiu aparut in lalibre.be. Cu cat acestea sunt mai pretentioase, mai masive, cu atat mancarurile par mai gustoase, arata studiul realizat de cercetatori...

Cea mai rautacioasa chelnerita din lume. Cum reactioneaza atunci cand clientii ii cer apa plata

19 2015
0 comentarii

	Cea mai rautacioasa chelnerita din lume. Cum reactioneaza atunci cand clientii ii cer apa plata
Ed Debevic, un restaurant din Chicago, le propune clientilor cu simtul umorului un concept aparte de restaurant. Aici, angajatii restaurantului sunt platiti sa fie rautaciosi cu clientii.

Dupa cafeaua in asteptare, Italia lanseaza inghetata in asteptare

4 2015
0 comentarii
Dupa cafeaua in asteptare, Italia lanseaza inghetata in asteptare
Sute de comercianti de inghetata din Italia vor propune toata luna august clientilor lor sa lase o inghetata “in asteptare”, reluand traditia napolitana a “cafelei in asteptare”, care este platita in avans pentru cineva care...

Ce au descoperit cercetatorii despre mancarea gatita in restaurante. Motivul pentru care au comparat-o cu cea “fast food”

28 iulie 2015
0 comentarii
Ce au descoperit cercetatorii despre mancarea gatita in restaurante. Motivul pentru care au comparat-o cu cea “fast food”
Mancarea de la restaurant nu este cu mult mai sanatoasa decat cea de tip 'fast food', in timp ce pregatirea ei acasa este cea mai buna metoda de a tine sub control caloriile, grasimile, zaharul si alte substante consumate, este concluzia unui...

Degustare de vinuri la 10.000 metri altitudine. Cum se schimba gustul si mirosul la inaltime, din cauza presiunii scazute si umiditatii

28 iulie 2015
0 comentarii

	Degustare de vinuri la 10.000 metri altitudine. Cum se schimba gustul si mirosul la inaltime, din cauza presiunii scazute si umiditatii
Pasagerii care au calatorit pe 19 iulie cu compania de transport aerian KLM, pe ruta Amsterdam - San Francisco la clasa World Business au putut participa la o degustare de vinuri inedita, realizata la o altitudine de 10.000 metri.