Trenduri & Stiri

Un restaurant a interzis accesul copiilor cu varsta sub 7 ani. Ce s-a intamplat cateva zile mai tarziu

1 2015
0 comentarii

	Un restaurant a interzis accesul copiilor cu varsta sub 7 ani. Ce s-a intamplat cateva zile mai tarziu
Liam Flynn, bucatarul si proprietarul restaurantului Flynn's din Yungaburra, Queensland, a luat aceasta decizie dupa o cearta cu un parinte al carui copil tipa in timpul unui pranz.

Ce se intampla daca bei apa de cocos timp de 7 zile

1 2015
0 comentarii

	Ce se intampla daca bei apa de cocos timp de 7 zile
De uleiul de cocos ai tot auzit - are niste proprietati incredibile pentru corp si, in plus, este excelent la gatit. Mai nou insa apa de cocos este cea care primeste cele mai multe laude.

De ce barbatii nu se pot limita la o singura bere niciodata. Ce se ascunde in spatele acestui comportament

1 2015
0 comentarii

	De ce barbatii nu se pot limita la o singura bere niciodata. Ce se ascunde in spatele acestui comportament
Barbatii ies “la o bere”, dar sfarsesc in a consuma mai multe. Scenariul este acelasi de fiecare data. Te intrebi de ce? Un studiu a venit cu o concluzie.

Pofta japonezilor pentru sushi distruge ecosistemul marin. Hong Kong consuma produse din mare de 4 ori mai mult decat media mondiala

27 2015
0 comentarii
Pofta japonezilor pentru sushi distruge ecosistemul marin. Hong Kong consuma produse din mare de 4 ori mai mult decat media mondiala
Atat locuitorilor din Hong Kong, cat si turistilor care vin sa viziteze fosta colonie britanica le place mult sa manance pesti si crustacee, insa tehnicile de pescuit sunt indoielnice, specii amenintate cu disparitia figureaza in meniu, iar ecologistii...

Secretul prin care orice mancare poate parea mai gustoasa. Trucul de care te poti folosi atunci cand organizezi o cina

24 2015
0 comentarii

	Secretul prin care orice mancare poate parea mai gustoasa. Trucul de care te poti folosi atunci cand organizezi o cina
Perceptia noastra asupra mancarii este diferita in functie de tacamurile folosite - este concluzia unui studiu aparut in lalibre.be. Cu cat acestea sunt mai pretentioase, mai masive, cu atat mancarurile par mai gustoase, arata studiul realizat de cercetatori...

Cea mai rautacioasa chelnerita din lume. Cum reactioneaza atunci cand clientii ii cer apa plata

19 2015
0 comentarii

	Cea mai rautacioasa chelnerita din lume. Cum reactioneaza atunci cand clientii ii cer apa plata
Ed Debevic, un restaurant din Chicago, le propune clientilor cu simtul umorului un concept aparte de restaurant. Aici, angajatii restaurantului sunt platiti sa fie rautaciosi cu clientii.