Trenduri & Stiri

Blogerii culinari, bucatarii care ajung virtual in casele a mii de romani. Care sunt cele mai cautate retete in mediul online

15 2015
0 comentarii

	Blogerii culinari, bucatarii care ajung virtual in casele a mii de romani. Care sunt cele mai cautate retete in mediul online
Gastronomi virtuali, bloggeri culinari sau pur si simplu iubitori de mancare buna. Oricum le-am spune, sunt din ce in ce mai multi pofticiosi care afiseaza pe internet tot ce gatesc, au succes si castiga adepti.

Legea care interzice fumatul in baruri si restaurante a fost adoptata

15 2015
0 comentarii

	Legea care interzice fumatul in baruri si restaurante a fost adoptata
Camera Deputatilor a adoptat, ca for decizional, noua lege a fumatului, care mai trebuie acum doar sa fie promulgata de presedinte.

Cat de periculoase sunt bauturile energizante. Ce a patit o tanara de 23 de ani dupa ce le-a consumat in fiecare zi

18 2015
0 comentarii

	Cat de periculoase sunt bauturile energizante. Ce a patit o tanara de 23 de ani dupa ce le-a consumat in fiecare zi
Are o varsta frageda, insa a fost diagnosticata cu o boala care-i ameninta viata, iar asta din cauza faptului ca a consumat in fiecare zi bauturi energizante.

Black Sea Food Summit: Cum putem preveni risipa alimentara. "In Romania, unul din cinci pachete alimentare este aruncat"

13 2015
0 comentarii

	Black Sea Food Summit: Cum putem preveni risipa alimentara. "In Romania, unul din cinci pachete alimentare este aruncat"
Prevenirea risipei alimentare si provocarile gastronomiei viitorului s-au numarat printre temele discutate la editia-pilot a Black Sea Food Summit, ce a avut loc vineri in cadrul targului Romhotel.

Un desert la prima ora nu se (de)pune. Cum sa mananci dulciuri si sa slabesti

20 octombrie 2015
0 comentarii

	Un desert la prima ora nu se (de)pune. Cum sa mananci dulciuri si sa slabesti
Poti sa mananci o prajitura si sa nu iti dai peste cap dieta? Da, dar cu conditia sa o consumi la micul dejun. Aceasta este concluzia delicioasa a unor cercetatori din Tel Aviv.

Dovleacul, un fruct-minune recomandat de nutritionisti. Cum il gatesc bucatarii din restaurante

7 octombrie 2015
0 comentarii

	Dovleacul, un fruct-minune recomandat de nutritionisti. Cum il gatesc bucatarii din restaurante
A venit toamna si, odata cu ea, ne imbie un miros irezistibil de dovleac copt. Pietele sunt pline de bostani din productia autohtona, care este foarte bogata anul acesta.