TRONGS sau clestii pentru degete curate

Acesti mici clesti din plastic au fost creati pentru a-ti pastra degetele si mainile curate atunci cand mananci copanele sau aripi de pui sau costite de porc. Utilitatea lor se opreste, insa, aici. Desi inventatorii spun ca pot fi folositi si atunci cand manuiesti carne cruda si nu iti place sa o atingi.

Sursa foto: Cool Things

DINE INK sau tacamul care se potriveste pe un pix

Atunci cand firma de catering uita sa iti lase si tacamuri in punga in care ti-a livrat mancarea aceste ustensile din plastic sunt o salvare. Ocupa putin loc in sertarul de la birou si se adapteaza, practic, pe orice pix sau creion pe care le ai la indemana.

Sursa foto: Amazon

THE CHORK – pentru cei care nu se descurca cu betisoarele chinezesti

Tehnica mancatului cu doua betisoare nu e la indemana oricui, asa ca inventatorii acestui tacam s-au gandit sa ataseze la capatul lor si o furculita pentru cei care nu reusesc sa prinda orezul sau taiteii din farfurie. O poti lua in geanta cand vrei sa comanzi mancare chinezeasca si nu vrei sa ramai flamand. N-a avut succesul scontat probabil si pentru ca aproape toate restaurantele asiatice ofera clinetilor neindemanatici si furculite.

Sursa foto: The Chork

FINGERSPOONS sau lingurita pentru deget

O poti folosi pentru inghetata sau orice alta masa pe care vrei sa o mananci din mers.

Sursa foto: Perpetual Kid

POPCORN FORK - furculita pentru popcorn

O aparitie inedita, dar oarecum inutila, pentru ca nu vedem de ce nu putem consuma in continuare popcornul cu mana. Este practica pentru a apuca floricele din bol, dar incomoda cand trebuie sa manaci din ea. Avantajul este recipientul mic cu sare care este inclus.

Sursa foto: Thrillist