1. Ai nevoie de 5 mese pe zi
Trebuie sa mergi la sala o data pe zi, dar sa mananci de 5 ori. La inceput, poate parea ca un surplus de calorii, insa e nevoie sa mananci mai mult daca vrei sa-ti dezvolti musculatura.

2. Nu consuma carbohidrati la orice ora
Cea mai mare nevoie de ei sunt: o masa inainte de sala, in timpul antrenamentului, la o ora dupa si apoi la patru ore. Ofera-i corpului tau carbohidrati doar atunci cand are nevoie cu adevarat.

3. Variaza sursele de proteine
Proteinele sunt esentiale pentru muschi. Tocmai de aceea, este bine sa le iei din toate sursele, animale sau vegetale. La capitolul carne, ai de ales intre vanat, pui, peste alb, somon. Ca surse vegetariane, ai de ales intre fasole, fructe oleaginoase (nuci, migdale, alune), seminte (de in, de canepa, de chia), tofu, soia, mazare, ciuperci si oua.

4. Nu uita de legume

Mananca cel putin o portie de legume la fiecare masa pentru a optimiza digestia si absorbtia vitaminelor,  dar si pentru a controla nivelul de zahar din sange.

5. Variaza sursele de grasimi
Ai nevoie de grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate in dieta ta - nuci, nuci pecan, caju, migdale, unt de arahide, ulei de cocos, ulei de masline, avocado si cat mai multe tipuri de seminte.

6. Incepe-ti ziua cu un shake natural
Bea un supliment organic de calitate superioara atunci cand te trezesti. Acesta iti umple corpul cu vitamine usor de absorbit, minerale, aminoacizi, clorofila, fitonutrienti si saruri alcaline care ajuta la neutralizarea acizilor.