“Nu prea ma asez la masa si servesc pranzul. Si cu siguranta nu ma asez la masa si servesc cina”, a marturisit Gordon Ramsay intr-o sesiune de intrebari AMA (Ask me anything/Intreaba-ma orice) de pe Reddit. Bucatarul a marturisit ca nici macar atunci cand iese in oras nu se bucura de toata experienta cinei.

El a marturisit ca singura masa “ca la carte” este dimineata, cand mananca un bol cu fulgi de ovaz, iar in timpul zilei, tot ce face este sa ciuguleasca din ce gateste pentru clientii sai.

“E foarte greu pentru mine sa ma asez pe un scaun si sa servesc o masa cu 3 feluri de mancari. Daca ies in oras pentru cina, impart un aperitiv cu ceilalti, mananc un antreu si apoi servesc un desert. Nu am cum sa mananc toate felurile de mancare de la o masa pentru ca la fiecare 2 minute gust tot ce prepar in bucatarie. As minti daca as zice ca de patru zile pe saptamana servesc o cina cu trei feluri de mancare. ”

Nici varianta de a servi cina si a se intoarce inapoi in bucatarie nu este una buna, zice Gordon: “Nu e nimic mai rau decat sa servesti cina la 5:30 si apoi sa fii nevoit sa-ti mai petreci 3 ore in bucatarie gatind.”

Gordon nu s-a putut abtine sa faca si o gluma cu cei care l-au urmarit pe Reddit: “Cineva mi-a spus aseara:  << Sa nu ai niciodata incredere intr-un bucatar slab>>, iar eu i-am spus: <<E o prostie. Niciodata sa nu ai incredere intr-un bucatar gras>>. Apoi, persoana respectiva m-a intrebat de ce. I-am raspuns: <<Pentru ca a mancat tot ce era mai bun>>”.