1. Varza de Bruxelles

Si-a capatat un renume destul de prost si este cunoscuta drept leguma de care fug toti copiii. Totusi, daca este gatita corect, varza de Bruxelles este delicioasa. Poti pregati o multime de garnituri cu ea.

2. Morcovi

Ii poti folosi atat pentru garnituri, cat si pentru supe hranitoare, dar sunt foarte gustosi si in deserturi. Ai incercat pana acum celebra carrot cake?

3. Conopida

E numai buna pentru piureuri sanatoase, dar si pentru a pregati un blat de pizza fara gluten pentru cei care trebuie sa urmeze o dieta speciala.

4. Cartofi

Unul dintre cele mai versatile alimente, cartofii pot fi folositi atat pentru garnituri, cat si pentru feluri principale. Cele mai iubite raman piureurile de cartofi, nu-i asa?

5. Pastarnac

Dulceata pastarnacului este perfecta pentru piureuri si supe catifelate. Scoate-l din anonimat si fa-l vedeta preparatelor de iarna!