1. Suprima pofta de mancare
Persoanele care beau multa apa nu au senzatia de foame tot timpul si rezista mai bine intre mese.

2. Reduce colesterolul
Apa are un impact drastic asupra colesterolului si reduce nivelul acestuia din sange. Iar efectul principal este ca slabesti mult mai usor.

3. Ajuta la tonifierea muschilor
Daca muschii tai sunt deshidratati, nu ti-i vei tonifia indiferent de cate exercitii fizice faci. Creste-ti consumul de apa si vei vedea diferente.

4. Stimuleaza digestia
Apa este esentiala pentru sistemul digestiv. Aceasta iti pune metabolismul in miscare si te ajuta sa elimini toxinele din intestine, elimina constipatia si te ajuta sa te simti plin de energie

5. Ajuta ficatul sa lupte cu toxinele
Ficatul metabolizeaza grasimile, iar asta este foarte important cand vrei sa slabesti. Insa pentru a face asta, are nevoie de multa apa. In caz contrar, le stocheaza, iar tu te alegi cu cateva kilograme in plus.

6. Te scapa de retentia de apa
Daca nu bei suficienta apa, corpul tau o retine de fiecare data cand are ocazia. Iar asta inseamna kilograme in plus, celulita si senzatia permanenta de balonare.

7. Elimina toxinele
Un corp suplu si sanatos este un corp fara toxine. Si nimic nu il curata mai bine decat apa, care spala tot sistemul digestiv si il purifica.

8. Iti stimuleaza metabolismul
Pentru asta, trebuie sa bei apa rece. Corpul va lucra intens sa o incalzeasca, ceea ce inseamna ca vei arde calorii... band apa. Se poate mai simplu de atat?