Renunta macar pentru o seara la paharul de vin de acasa si iesi in oras la 1000 de Chipuri. Nu o sa iti para rau nici pentru timpul petrecut acolo, nici pentru banii platiti la final. Garantam o experienta unica printre pahare cu vin nobil, cu etichete despre care poate ca n-ai stiut nimic pana acum.

Daca nu esti un cunoscator iti va fi greu sa alegi pentru ca oferta este ametitoare: sute de vinuri din toate colturile lumii. Ca sa iti faci o idee, te intrebam ce ai alege intre vinuri condimentate si vinuri cu aroma de eucalipt si menta, intre un Chardonay tanar sau unul cu vechime si aroma butoiului de stejar, intre vinuri de autor si un spumant. Secretul e sa nu comnazi prea mult si sa nu iesi in oras cu gandul sa te ametesti. Daca nu stii ce sticla sa alegi, poti opta pentru vinul la pahar, la preturi rezonabile. Si daca ti-a placut ceva in mod deosebit, poti lua si la pachet, mai ales ca pentru vinurie cumparate pentru acasa se ofera si un discount consistent.

Pregateste-te sa te rasfeti intr-un decor cochet cu cele mai rafinate vinuri. Poti sa alegi varianta unei seri de degustari, in care sa incluzi si platouri cu branzeturi, mezeluri sau fructe, alese atent de somelieri priceputi, astfel incat sa se potriveasca perfect cu licoarea din pahar. Aceste degustari speciale poarta numele de Wine Flights. Vei primi simultan 3 sau mai multe vinuri, astfel incat sa poti compara si aprecia mai bine gustul.

Adresa: str. 11 Iunie, nr.17, Bucuresti.

Site 1000 de Chipuri

Tags: baruri, vinuri