Nu gasesti usor ceainaria Green Tea, daca nu stii stradutele din zona Hala Traian. Pare cel mai ascuns loc, desi e la doi pasi de centrul Bucurestiului. Cand treci de poarta nu mai auzi nici zgomotul tramvaielor si nici claxoanele masinilor. Casuta in care se afla Green Tea are parfumul caselor de la bunici, o gura de rai si verdeata vara si un colt de liniste si caldura cand afara e frig.

Fata primitoare se pastreaza si in interior. Fiecare salon e decorat cu stil intr-o anumita tema: clasica, japoneza, indiana sau franceza. In fiecare dintre ele mobilierul e ales cu gust si culoare, ca sa te poarte cu gandul la tari indepartate unde ceaiul e mai mult decat o placere de dupa-amaiza.

Daca ti-ai gasit locul, mai ramane sa alegi ceaiul, iar aici intervine partea cea mai grea. Daca nu ai unul preferat iti vor face cu ochiul o multime de sortimente: ceaiuri verzi, ceaiuri negre, ceaiuri roibos, ceai alb, ceai organic, ceai galben. Langa ele poti sa pui pe masa dulciuri (tarte, torturi, chec, fursecuri), o salata, bruschete, o cupa de inghetata sau o dulceata de casa.

Fumatorii nu au loc aici. Doar vara se poate fuma in gradina ceainariei. In schimb, pe timpul iernii, poti incerca narghilele cu diverse arome complementare ceaiului pe care il sorbi din ceasca. La final poti trece pe la “Camera cu de toate” de unde poti sa iei acasa ceaiuri bune, cutii pentru ceai sau alte accesorii.

Adresa: Str. Dr. Burghelea nr. 24, Sector 2, Bucuresti

Site Ceainaria Green Tea