Sarbatori Gustoase

Friptura perfecta de Paste. Ce condimente folosesti pentru carnea de miel

27 aprilie 2013
0 comentarii

	Friptura perfecta de Paste. Ce condimente folosesti pentru carnea de miel
Condimentele si ierburile aromatice sunt cele care fac diferenta in multe feluri de mancare, mai ales cand gatesti carnuri. Pentru o friptura frageda si aromata de miel iti trebuie mai mult decat o bucata de carne buna. Asezoneaza-o cu mirodeniile potrivite...

Idei colorate pentru Sarbatori. Cum sa decorezi inedit ouale de Paste FOTO

25 aprilie 2013
0 comentarii

	Idei colorate pentru Sarbatori. Cum sa decorezi inedit ouale de Paste FOTO
De la la clasicele oua rosii te provocam sa treci anul acesta, de Paste, la o explozie de culoare si modele ingenioase. Iti aratam mai multe idei ca sa decorezi ouale de sarbatoare.

Ce mananci de Revelion iti poate influenta tot anul. Uite ce traditii culinare sunt de Anul Nou in jurul lumii

28 decembrie 2012
4 comentarii

	Ce mananci de Revelion iti poate influenta tot anul. Uite ce traditii culinare sunt de Anul Nou in jurul lumii
Trecerea in noul an e incarcata de superstitii si obiceiuri in toata lumea. Pe mesele de Sarbatoare se pun bucate cu semnificatii aparte, care sa aduca noroc, sanatate si bogatie.

Craciunul la 40 de grade. Cum arata meniului sarbatorilor fara zapada

24 decembrie 2012
0 comentarii

	Craciunul la 40 de grade. Cum arata meniului sarbatorilor fara zapada
Pentru noi, unde iarna inseamna temperaturi cu minus si multa zapada, e greu de inchipuit un Craciun la 40 de grade, pe plaja, savurand o inghetata. Chiar in aceste zile, insa, Emisfera Sudica sarbatoreste exact asa. Uite ce e in meniul lor de Sarbatori.

Surprize gustoase de Craciun. 5 idei de cadouri home-made

23 decembrie 2012
1 comentarii

	Surprize gustoase de Craciun. 5 idei de cadouri home-made
In locul cadourilor cumparate de la magazin sau langa pachetele cu daruri clasice poti sa pui in acest an si ceva facut cu mana ta. Va fi apreciat de doua ori mai mult de cei care primesc darul pentru ca vor sti ca a fost creat special pentru ei.

Vinuri pentru masa de Craciun. Ce sa bei alaturi de friptura si ce greseli sa NU faci

22 decembrie 2012
0 comentarii

	Vinuri pentru masa de Craciun. Ce sa bei alaturi de friptura si ce greseli sa NU faci
Eduard Jakab este somelierul anului 2012 in Romania si stie cu ce se “mananca” vinul, la propriu. Nu are o reteta pentru transformarea vinului in apa, dar are sugestii amanuntite pentru potrivirea lui cu fiecare bucata traditionala de pe...