Sarbatori Gustoase

10 retete pe care sa le incerci de Craciunul asta

20 2013
0 comentarii

	10 retete pe care sa le incerci de Craciunul asta
In fiecare an ai in meniu friptura de porc, carnati, racituri, salata boeuf, sarmalele si cozonac. Fii tu bucatar sef anul asta in casa si pregateste un meniu altfel pentru Craciun.

Deliciu de Sarbatori. Prajitura pe care sa o incerci in loc de cozonacul de Craciun

19 2013
0 comentarii

	Deliciu de Sarbatori. Prajitura pe care sa o incerci in loc de cozonacul de Craciun
De ce sa iti bati capul sa framanti ore intregi si sa lasi la dospit un cozonac, cand sunt alternative la fel de gustoase? Daca esti pregatit sa renunti anul acesta la traditii, incearca o varianta mai simpla pentru prajitura de Craciun.

Fripturi mai gustose de Craciun. Ce condimente sa folosesti pentru carnea de porc

16 2013
0 comentarii

	Fripturi mai gustose de Craciun. Ce condimente sa folosesti pentru carnea de porc
Cotlete, costite, ceafa, pulpa…fripturile de porc troneaza pe mesele de Sarbatori. Invata sa le dai arome noi cu cele mai potrivite condimente.

Deserturi speciale de Sarbatori. 5 retete de prajituri pentru masa de Paste

3 2013
0 comentarii

	Deserturi speciale de Sarbatori. 5 retete de prajituri pentru masa de Paste
Daca vrei sa completezi cu ceva spectaculos platoul cu cozonac si pasca, daca vrei sa le inlocuiesti de tot in meniu sau daca vrei doar un final de masa usor, care sa nu adauge si mai multa greutate, deserturile pe care ti le propunem sunt alegerea...

Pregatiri de Paste. Cum sa colorezi natural ouale de sarbatoare

2 2013
0 comentarii

	Pregatiri de Paste. Cum sa colorezi natural ouale de sarbatoare
Desi nu sunt la fel de aspectuoase precum ouale colorate cu vopsea speciala de la magazin, multi adopta tehnicile mai vechi de colorare pentru a renunta complet la chimicale. Daca te tenteaza sa incerci varianta bio a oualor de Paste, iti aratam cum...

3 garnituri pentru friptura de miel

30 2013
0 comentarii

	3 garnituri pentru friptura de miel
Pentru ca masa de Paste inseamna in 90% din cazuri si o friptura de miel la cuptor sau la gratar, intotdeauna ai nevoie si de o garnitura care sa o complimenteze si sa ofere senzatia usoara langa o carne grea.