Sarbatori Gustoase

Cum poti folosi painea veche pentru brunch-ul de duminica

2 aprilie 2018
0 comentarii

	Cum poti folosi painea veche pentru brunch-ul de duminica
Obsinuiai sa arunci painea mai veche de o zi sau doua imediat ce incepea sa se intareasca putin? Afla ca poti evita risipa de mancare nu numai transformand painea veche in pesmet, dar chiar si folosind-o, de exemplu, la brunch-ul de duminica (nu se...

Ingredientul-surpriza care da o noua aroma oualor de Pasti

2 aprilie 2018
0 comentarii

	Ingredientul-surpriza care da o noua aroma oualor de Pasti
Obisnuiai sa servesti ouale de Pasti cu putin mustar, maioneza ori cu paprika si sare? Anul acesta vei duce banalele ouale fierte la un alt nivel adaugand un ingredient-surpriza. Musafirii vor fi incantati! Garantam. Ingredientul-surpriza este pudra...

Cum sa vopsesti ouale de Pasti natural, cu coji de ceapa

2 aprilie 2018
0 comentarii

	Cum sa vopsesti ouale de Pasti natural, cu coji de ceapa
Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de Pasti si cu totii ne gandim deja la ce vom pregati pentru masa pe care o vom lua cu familia ori prietenii. Ai in plan ca anul acesta sa vopsesti ouale in mod natural? O alegere excelenta! Tehnica vopsirii oualor...

Reteta festiva – Jeleu din vin

23 2017
0 comentarii

	Reteta festiva – Jeleu din vin
Nu stiu daca zilele ce urmeaza vei fi mai degraba gazda, sau musafir... Asadar, astazi hai sa descoperim o reteta din care iti ies in jur de 8 – 10 portii, fie ca ii vei servi pe invitati, sau ca o faci acasa, pentru tine si familia restransa! Este...

Reteta magica pentru Craciun – Desertul Unicornului

23 2017
0 comentarii

	Reteta magica pentru Craciun – Desertul Unicornului
Parca ieri sarbatoream data de 1 decembrie, sosirea iernii, numaratoarea inversa pana la Craciun – cea mai magica perioada a anului. Dar tocmai aceasta magie a sa parca face pana si timpul sa curga mai repede.

Desert simplu pentru Anul Nou - Grapefruit cu rom

23 2017
0 comentarii

	Desert simplu pentru Anul Nou - Grapefruit cu rom
Fie ca ai inceput sa gatesti deja din bunatatile Anul Nou, sau inca amani momentul, a venit timpul sa faci o pauza de la preparatele complicate, care iti cer mult timp.