Retete
  • Unt aromatizat cu ierburi si parmezan Unt aromatizat cu ierburi si parmezan
    Supa/Ciorba / Timp de preparare: < 30 min / Mic dejun

    Tarabele din piata s-au umplut de verdeturi proaspete si pline de vitamine, asa ca e timpul sa profiti! Iata o reteta care te ajuta sa ai un topping demential pentru painea prajita de la micul dejun...

  • Clatite umplute cu mere si scortisoara Clatite umplute cu mere si scortisoara
    Fel principal / Timp de preparare: < 1h / Desert

    Daca vrei sa incerci cea mai buna reteta de clatite pe care o vei manca vreodata, te asiguram ca aceasta este. Umplutura este absolut divina.

  • Burger de Alaska Pollock cu crema de spanac si ciabatta Burger de Alaska Pollock cu crema de spanac si ciabatta
    Supa/Ciorba / Timp de preparare: < 30 min / Mic dejun

    Chef Stefan Daniel Popescu de la Pullman Hotel a gatit, cu ocazia unui atelier educational organizat de Sarbatoarea Gustului, alaturi de elevii de la Colegiul Economic Viilor si Colegiul Lucian Blaga...

  • Salata cu rucola, valeriana si vinaigrette de portocala Salata cu rucola, valeriana si vinaigrette de portocala
    Salata / Timp de preparare: < 30 min

    Chef Bogdan Alexandrescu, finalist MasterChef, alaturi de Chef Patrick-Pierre Pettenuzzo, au gatit impreuna o reteta deosebita in cadru unui atelier de gatit organizat de Sarbatoarea Gustului, alaturi...

  • Tartar de cod Tartar de cod
    Supa/Ciorba / Timp de preparare: < 30 min / Mic dejun

    Chef Ion Radu impreuna cu Chef Patrick-Pierre Pettenuzzo au gatit, intr-un intr-un atelier educational o reteta inedita cu ocazia Sarbatorii Gustului. V-o recomandam cu drag!

  • Supa rece de mazare Supa rece de mazare
    Supa/Ciorba / Timp de preparare: < 30 min / Mic dejun

  • Previous
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Next


Modifică setările cookies