Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Prima data am mancat gulas acum cativa ani, fiindca atunci cand eram copil nu suportam ideea de mancare picanta. Gulasul, in schimb nu este musai o mancare picanta, ba are chiar foarte multe variante de preparare, deci sigur gasesti una pe gustul tau. Haide sa vedem cum se prepara varianta de astazi, cu cartofi si boia dulce de ardei.
Metoda de preparare
Asezoneaza carnea de vitel cu sare si piper. Incalzeste uleiul intr-o oala incapatoare, la foc mediu spre mare. Gateste bucatile de carne, pret de cinci minute fiecare, pana ce devin maro. Apoi, scoate-le din oala si taie-le in bucatele mici, cat pentru o inghititura.
 
Pune ceapa si otetul in oala din care ai scos carnea si amesteca-le din cand in cand, pana ce se inmoaie ceapa. Adauga pasta de tomate si condimentele. Aici este momentul sa incluzi un ardei rosu iute, daca iti place versiunea picanta a acestui fel de mancare. Amesteca incontinuu timp de un minut. Adauga, apoi, supa de vita si cartofii si lasa-le sa fiarba impreuna la foc mic. In 30 de minute, ar trebui sa fie gata. Infige o furculita in cartofi, iar daca acestia sunt moi, poti adauga din nou carnea in oala. Adauga-i din nou sare si piper, dupa gust. 
 
Rezultatul este delicios si poate fi si reincalzit a doua zi.
 
Pofta buna!
Raluca