Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C si pregateste doua tavi cu hartie de copt.

Taie foile de aluat in trei, pe verticala. Ruleaza fiecare bucata de aluat cu un sucitor pe lungime si taie capetele cu un cutit pentru a forma margini drepte.

Taie fiecare bucata de aluat in 4 fasii. Presara-le cu parmezan si infasoara-le in jurul celor 24 de fire se sparanghel spalat si curatat. Lipeste capetele fasiilor de aluat cu putina apa.

Aseaza-le in tavi la distana de 2-3 cm. Unge cu putina apa si presaja sare grunjoasa. Coace foietajele timp de 15-18 minute pana cand se rumenesc.

Intre timp, pregateste un sos pentru servire.

Pune otetul balsamic, zaharul, frunza de dafin si cimbrul intr-o oala mic, pe foc mediu spre mare. Fierbe-le impreuna timp de 12-15 minute, pana cand lichidul se reduce aproape la jumatate. Strecoara sosul.

Sursa reteta si foto: www.countryliving.com