Retete

Sandvis cu bacon si ou

14 2012 / 0 comentarii
(14 voturi)
10.0/10
Sandvis cu bacon si ou
Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala

Un mic dejun poate avea savoare, iar daca te-ai plictisit de oul ochi sau de omleta, iti recomandam un sandvis savuros. Merge de minune cu suc proaspat de portocale si o salata de fructe la desert.

Metoda de preparare

Prajeste painea in toaster.

Pune intr-o tigaie neaderenta, la foc mediu, feliile de bacon si lasa-le sa se prajeasca, fara ulei, timp de 8 minute pana cand devin crocante. Scoate-le pe un servetel de hartie.

Peste grasimea scursa din bacon adauga 2 linguri de ulei si caleste timp de 5 minute ceapa taiata solzisori pana cand devine lipicioasa.

Fierbe ouale tari si taie-le felii. Spala rucola si usuc-o intr-un prosop de bucatarie.

Intre doua felii de paine prajita pune, pe rand, un strat de bacon, felii de rosii, ceapa caramelizata, rucola si felii de ou. Condimenteaza cu sare si piper.