-
Meniu Piperul, Regele Mirodeniilor - un strop de condiment, o bogăție de gust
-
Cum sa / Guides Cea mai buna metoda de a curata tocatoarele de lemn
-
Meniu 5 smoothie-uri de primavara cu care sa iti incepi dimineata
-
Meniu Cum folosim ouale fierte ramase de la masa de Pasti. 10 retete perfecte
-
Meniu Turmericul – o călătorie a gustului, spre India
-
Meniu Din minunile Sumatrei: povestea scorțișoarei
Salata Nicoise
21 2014
/ 0 comentarii

Timp de preparare
< 1h
Dificultate
usor Bucatarie
Franceza Ingrediente
oua,
3
rosii
mari taiate felii,
80g masline Niçoise,
300g ton din conserva,
1/2 castravete mare feliat,
400g mix
salata verde
baby spanac si alte verdeturi de salata,
200g fasole verde fiarta,
6 oua fierte,
400g
cartofi
mici fierti in coaja,
1/4 lingurita piper,
1/4 lingurita sare,
1 lingurita mustar Dijon,
3-4 linguri ulei de masline,
60ml
otet balsamic
,
10g patrunjel tocat Metoda de preparare
Pregateste vinegreta amestecand intr-un bol patrujelul, otetul, uleiul de masline, mustarul, sare si piper.
Taie ouale in 8 felii si cartofii fierti in jumatati (daca sunt mai mari taie-i in sferturi sau in cubulete).
Amesteca fasolea fiarta cu jumatate din vinegreta si aseaza-le pe un platou de servire. Adauga cartofii si ouale feliate, apoi restul ingredinetelor taiate. Pune maslinele si toarna restul de vinegreta.
Sursa reteta si foto: www.delish.com