Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

O reteta simpla si gustoasa pe care merita sa o incerci.

Metoda de preparare

Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa fara sare si ulei. Scurge-le bine si pastreaza 100ml din apa in care au fiert. Clateste pastele cu apa rece si scurge-le.

Scoate tonul din conserva si scurge-l, pastrand 2 linguri de ulei.

Rade coaja de la lamaie si stoarce 3 linguri de zeama. Amesteca-le cu uleiul pastrat.

Amesteca pastele pregatite cu uleiul si lamaia intr-un bol mare, apoi adauga tonul si marul feliat.

Toaca marunt varfurile cu frunze de la fenicul si pune-le in bol. Curata feniculul si feliaza-l, apoi adauga-l peste paste. 

Toarna apa pastrata de la paste si jumatate de lingurita de sare si amesteca bine. Serveste salata imediat. 

Sursa reteta si foto: My Recipes